Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı resmen uçtu! Reytingde değil ama dünya gündeminde TT oldu!

Sen Çal Kapımı resmen uçtu! Reytingde değil ama dünya gündeminde TT oldu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’nin romantik komedi dizisi Sen Çal Kapımı, dün akşam 38. bölümüyle ekrandaydı. Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in başrolünü oynadıkları dizide ilginç bir durum yaşanıyor! Reytinglerde çok düşük sonuçlar elde eden yapımın sosyal medyada TT olması büyük dikkat çeken bir durum! Dizinin takipçilerinin final yapmasından korktukları yapıma destek amaçlı attıkları 5 milyon tweet sayesinde dizi gündem oldu.

Aslında hemen her hafta benzer bir durum yaşanıyor. Reytingleriyle kanalın beklediği oranlara ulaşamayan dizi, başrol oyuncuları Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in hayranları ve onları çok yakıştıran izleyiciler sayesinde sosyal medyanın gündeminden düşmüyor.

Dün akşam ekrana gelen yeni bölümde Eda ve Serkan karakterlerinin dedektif rolüne soyunarak bir cinayeti çözmeye çalıştıkları komik anlar ise diziye damgasını vurdu.

Sen Çal Kapımı takipçileri, dizilerine destek olarak yeni bölümde milyonlarca tweet sayesinde diziyi dünya listelerine taşıdılar.

 

Sen Çal Kapımı resmen uçtu! Reytingde değil ama dünya gündeminde TT oldu! 11

Sadece AB grubunda 9. sırada yer alabilen dizi, totalde 17. olurken, ABC1 grubunda ise 11. sırada yer bulabildi. Ancak sosyal medyada durum çok çok başkaydı! Dizinin resmi twitter adresinden yapılan bilgilendirmede, dün akşam yeni bölümle birlikte 5 milyon tweet atılan Sen Çal Kapımı, dünya gündeminde 4. sıraya yükseldi.

Verilen bilgiye göre dizi, 27 ülkede TT listelerine girdi! Dizinin takipçileri de bu  durum üzerine destek yorumlarına ve mesajlarına devam ediyorlar.

Sen Çal Kapımı resmen uçtu! Reytingde değil ama dünya gündeminde TT oldu! 12

 

Sosyal medya ölçümleme servisi Adba TV’nin gelen ileti sayılarına göre yaptığı ölçümlemede de Sen Çal Kapımı, en yakın rakibi Show TV’nin Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisine defalarca kez fark atmış durumda!

Sen Çal Kapımı resmen uçtu! Reytingde değil ama dünya gündeminde TT oldu! 13

Özellikle yeni bölümde Eda ve Serkan karakterlerinin çok fazla yer alması, yan karakterlere daha az yer verilmesi, ikilinin komik ve eğlenceli halleri, Amerikan filmlerindeki dedektifler gibi arabada donut ve kahve yedikleri sahneler, cinayeti çözmeye çalıştıkları anlardaki komik halleri de dizinin yeni bölümüne ilgiyi arttırdı.

İşte o sahnelerden birisi…

 

 

 

Sen Çal Kapımı resmen uçtu! Reytingde değil ama dünya gündeminde TT oldu! 14

Sen Çal Kapımı resmen uçtu! Reytingde değil ama dünya gündeminde TT oldu! 15