Ana sayfa Dizi Haberleri Amerikan filmine özendiler, kahkahaya boğdular! Sen Çal Kapımı dizisinde kahve ve donut detayı!

Amerikan filmine özendiler, kahkahaya boğdular! Sen Çal Kapımı dizisinde kahve ve donut detayı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – 38. bölümüyle Fox TV’de dün akşam eğlenceli anlar yaşatan Sen Çal Kapımı dizisi, haftalar sonra izleyicilerin genelini çok mutlu eden gelişmelere sahne oldu. Serkan’ın beyninde tümör çıkmış olması herkesi üzen bir gelişmeydi ama sonrasında yaşananlar bu durumu adeta unutturdu! Zaten başrolün ölmeyeceğini de bilen izleyiciler, bu durumun bir şekilde hallolacağını tahmin ettiği için, eğlencenin tadını çıkardı!

Öyle ki bölüm öncesi ve sonrasında da pek çok tweet atarak 5 milyon mesaj ile dünya listelerine de diziyi sokmayı başardılar. Dünya gündeminde TT olan Sen Çal Kapımı dizisinin 38. bölümüne, Eda ve Serkan’ın dedektifçilik oynadığı anlar damgasını vurdu.

 

Amerikan filmine özendiler, kahkahaya boğdular! Sen Çal Kapımı dizisinde kahve ve donut detayı! 13

Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in çok beğenilen bir ikili olarak ekranda yer aldığı dizi, bu hafta maceralı bölümüyle izleyicinin beğenisini kazandı.

Amerikan filmine özendiler, kahkahaya boğdular! Sen Çal Kapımı dizisinde kahve ve donut detayı! 14

Bir cinayeti birlikte çözmek için yola çıkan Eda ve Serkan’ın Amerikan filmlerinden fırlamış gibi halleri ise ekran başında diziyi izleyenlere keyifli anlar yaşattı.

Özellikle ikilinin arabada olay yerine giderken donut yiyerek kahve içmeleri, klasik Amerikan polisiye filmlerine güzel bir göndermeydi. Aralarında geçen konuşmalar, birbirlerine ‘Dostum’ şeklinde hitapları da yine eğlenceli anlar yaşattı izleyenlere.

Amerikan filmine özendiler, kahkahaya boğdular! Sen Çal Kapımı dizisinde kahve ve donut detayı! 15

O sahnenin Youtube’a ‘Çılgın Dedektifler’ başlığı ile eklenmesinin ardından, izleyicilerden de yorumlar yağmaya başladı. Özellikle yeni bölüme bayıldıklarını, çok beğendiklerini ifade eden izleyiciler, bu sahneye de özel bir atıfta bulundular.

İkilinin dedektif olma halleri, izleyenleri çok güldüren bir sahne oldu. Aşağıda dizideki o sahneyi ve gelen yorumlardan bazılarını görebilirsiniz…

Amerikan filmine özendiler, kahkahaya boğdular! Sen Çal Kapımı dizisinde kahve ve donut detayı! 16

Amerikan filmine özendiler, kahkahaya boğdular! Sen Çal Kapımı dizisinde kahve ve donut detayı! 17

Amerikan filmine özendiler, kahkahaya boğdular! Sen Çal Kapımı dizisinde kahve ve donut detayı! 18

Amerikan filmine özendiler, kahkahaya boğdular! Sen Çal Kapımı dizisinde kahve ve donut detayı! 19