Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı setinde sorun çıktı, Hande Erçel ile Kerem Bürsin kendilerini odaya kapattı!

Sen Çal Kapımı setinde sorun çıktı, Hande Erçel ile Kerem Bürsin kendilerini odaya kapattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Cumartesi akşamları izleyicilerle Fox TV ekranında buluşmakta olan Sen Çal Kapımı dizisinin setinden yayınlanan görüntüler dikkatleri çekti. 2021 yılının ilk canlı instagram yayınına yansıyan görüntüler izleyenleri bir hayli şaşırttı. Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisi yine enerjik halleriyle dikkat çekerken, birbirlerine yaptıkları şakalar ve bazı imalı sözler ise izleyenleri fazlasıyla şaşırttı.

Erçel, “Sürekli ekibe yanaşmaya çalışıyorsun. Böyle bir insan olduğunu bilseydim” diye imalı bir söz söyledi. “Bilseydin benimle çalışmaz mıydın” diye soru soran Kerem Bürsin’e partnerinin yanıtı “Patates bile değişebiliyor” şeklinde oldu.

Kendilerini setteki bir odaya kapatan ikili, ne zaman sorun yaşansa bunu çözmek için bir araya geliyor… Kerem Bürsin, “Arkadaşlar bakın, ne zaman bir sıkıntı olunca sette biz kendimizi bu odaya kapatıyoruz ve burada çözüyoruz” diye konuştu.

Hande Erçel, “Sıkıntı mı var?” diye söylenirken, o arada metal bir eşya yere düştü ve ses çıkartınca Hande Erçel, ellerini ağzıyla kapattı. Kerem Bürsin, “Önemli değil kırılmadı” diye konuştu.

Hande Erçel, “Bige seni çok özledik” diyerek Selin karakterine hayat veren Bige Önal’ı özlediğini ifade etti. İkilinin arasında nasıl bir sıkıntı olduğu yayın sırasında net olarak ortaya çıkmadı belki ama konuşmanın ilerleyen bölümlerindeki eğlenceli haller önemli bir şeyin olmadığını gösteriyordu.

Kerem Bürsin, sette Hande Erçel’in taklidini de yaptıklarını söyledi ve ortamı yumuşattı.  Erçel, “Çok kötüsün gerçekten, o kadar kötüsün ki” derken, Bürsin ise sette yaşanan bir anı paylaştı.

Bürsin, “Daha yeni bir sahne çekiyoruz. Bazen kendini o kadar kaptırıyor ki oyunda bayağı hepimiz şok oluyoruz” diyerek partnerini birazcık da utandırdı.

Canlı yayındaki görüntüleri videodan izleyebilirsiniz.