Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı setinden Hande Erçel ve Kerem Bürsin sürprizi geldi! Ama ne sürpriz!

Sen Çal Kapımı setinden Hande Erçel ve Kerem Bürsin sürprizi geldi! Ama ne sürpriz!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin romantik komedi dizisi Sen Çal Kapımı, bu akşam 19. bölümüyle ekranlara gelecek. Bilindiği gibi dizi Çarşamba akşamları yayınlanıyordu ancak Zümrüdüanka dizisi ile yer değiştirdi ve bugünden itibaren Cumartesi akşamları ekrana gelecek. Dizinin yayınına saatler kala artık Kerem Bürsin ve Hande Erçel hayranlarının heyecanla bekledikleri bir durum yaşanıyor sosyal medyada.

Yayına saatler kala iki oyuncunun birlikte yer aldıkları kamera arkasında yapılan eğlenceli çekimler, sosyal medyada gündem oluşturuyor. Eda ve Serkan karakterleri ile birbirlerine çok yakıştırılan iki başarılı ve genç oyuncu, hayranlarına her hafta sürpriz yapıyor.

Her ne kadar artık bilindik bir hale gelse de iki oyuncunun da hayranları, bu videoları heyecanla bekliyorlar. Birbirlerine takılan, espriler yapan Bürsin ve Erçel’in videoları, sosyal medyada anında dağılıyor.

Bu hafta ise bir sürpriz vardı videoda. Hande Erçel’in sette çektiği videoda Kerem Bürsin’in şarkı söylediği görülüyor. Sosyal medyada büyük beğeni alan videoyu aşağıda izleyebilirsiniz…

Bu arada dizinin bu akşam (21 Kasım Cumartesi) yayınlanacak olan 19. bölümünün özetsiz başlayacağını da hatırlatalım…

Peki dizinin 19.bölümünde neler yaşanacak? İşte tüm detaylar:

Eda ve Serkan’ın son tartışmaları, Eda’nın Serkan’a artık başka insanlarla görüşeceğini söylemesiyle bitti. Serkan, Eda’nın onu bu kadar çabuk unutabilmesi konusunda kırgın, bir taraftan babasının sahiplenmediği hatanın bedelini ödemeye mahkum hissediyor kendini. Eda’nın sonsuza dek ellerinden kayıp gideceğini düşünüyor. Eda’ya gizemli bir adamdan gelen çiçek işin tuzu biberi oluyor.

Seneler önceki kazayı, Eda’nın anne ve babasının ölümünün arkasında yatan ismi konuşmak, ona anlatmak üzere Eda’nın peşine düşüyor.

Serkan’ın Eda’ya anlatmak istedikleri yeterince zor, onları nasıl öğrendiği de önemli. Serkan baş başa kalabilecekleri, uzun uzun konuşabilecekleri bir ortam yaratmak istiyor, kimsenin onları rahatsız etmeyeceği. Birlikte geçirdikleri gecenin sabahı, Serkan’ın evine Selin’in gelişiyle Eda’yı kötü bir sürpriz bekliyor. Gerçeği öğrenen Eda ne karar verecek? Aşk her şeyin üstesinden gelecek mi?