Ana sayfa Dizi Fragmanları Sen Çal Kapımı youtube trendlere girdi, hayranları sabırsızlıkla o günü bekliyor

Sen Çal Kapımı youtube trendlere girdi, hayranları sabırsızlıkla o günü bekliyor

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında ikinci sezonu devam eden Sen Çal Kapımı dizisinin hayranları bayram haftası nedeniyle yeni bölümü izleyemedi. Dizinin takipçileri sabırsızlıkla 28 Temmuz Çarşamba akşamını bekliyor…

Hande Erçel ile Kerem Bürsin ikilisinin başrolünde yer aldığı Sen Çal Kapımı dizisinin 52. bölümde final yapacağı netleşmişti. Sezona başlarken 50. bölümde bitmesi beklenen dizinin 2 bölüm daha uzatılmış olması dizi hayranlarını çok memnun etti.

Eda ve Serkan karakterlerinin aşka doğru güçlü adımlarını bekleyen dizi hayranları için 46. yeni bölümde önemli gelişmeler izleyeceksiniz… Dizinin yeni bölümünden ikinci fragman da yayınlandı.

Sen Çal Kapımı hayranları fragmana o kadar yoğun ilgi gösterdi ki, kısa sürede 1.7 milyon görüntülenme elde edildi ve youtube trendler listesinde de video 28.sıradan listeye giriş yaptı.

Hande Erçel ile Kerem Bürsin uyumunun çok iyi olması diziyi bugünlere taşıyan ana etken oldu. İkilinin Nisan ayında ortaya çıkan aşklarından sonra ikinci sezon da yine ilgiyle takip ediliyor. İşte Sen Çal Kapımı dizisi 46.bölümden 2. fragman: