Ana sayfa Dizi Haberleri Baş Belası dizisinde işler zorda, bir türlü aşılamayan sorun baş belası oldu!

Baş Belası dizisinde işler zorda, bir türlü aşılamayan sorun baş belası oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Baş Belası isimli atv dizisi yeni sezonun iddialı dizilerinden birisi olarak ekrana gelmeye devam ediyor… Dizinin ilk 5 bölümü yayınlandı ve pazar akşamlarının yeni eğlencesi oldu. Ancak dizinin her anlamda beğeni toplamasına rağmen reyting sonuçlarının düşük gelmesi üzücü bir durum.

İrem Helvacıoğlu en son benzer durumu Seni Çok Bekledim isimli Star TV dizisiyle yaşadı. Seçkin Özdemir ise bir önceki dizisi Kuruluş Osman’dan önce benzer durumlarla sık sık karşılaşmıştı.

Seçkin Özdemir ve İrem Helvacıoğlu ikilisinin başarılı işbirliği, Baş Belası dizisinin ilgi görmeyi hak eden hikayesi ve karakterin de çok çekici olması yine de izleyicileri ekran başına getirmeye yetmiyor.

Baş Belası yaz sezonunun en farklı ve dikkat çeken yapımlarından birisi ama yeterince ilgiyi göremiyor. atv’nin tüm tanıtım çabalarına rağmen 5 bölümlük serüvende reytingler beklentilerin hep altında kaldı.

25 Temmuz Pazar günü Baş Belası dizisi 6. yeni bölümü ile yayında olacak. Diziyi merakla bekleyen geniş bir hayran kitlesi var. Ancak hala dizinin farkında olmayan da büyük bir kitle bulunuyor…

Baş Belası önümüzdeki haftalarda reytinglerini yükseltemez ise işler sıkıntıya girebilir. Özellikle de Eylül ayında yeni diziler bir bir başladığında Baş Belası’nın yükselme ihtimali de azalacaktır. Bu nedenle önümüzdeki haftalar dizi adına kritik bir döneme girildiğini gösteriyor.