Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı’dan sonra Hande Erçel’den hayranlarını üzen dizi kararı!

Sen Çal Kapımı’dan sonra Hande Erçel’den hayranlarını üzen dizi kararı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hande Erçel, Sen Çal Kapımı dizisinde başarılı bir performans ortaya koyuyor. Dizinin ikinci sezonu devam ediyor ama finale de az kaldı. Romantik komedi dizisinin daha önce 50. bölümde biteceği açıklanmıştı. Ancak sonrasında 2 bölüm daha uzatıldığı ortaya çıktı.

Şimdiye kadar 47 bölüm yayınlanan Sen Çal Kapımı, toplam 5 bölüm sonra yayın hayatına nokta koyacak. 1 yıldan daha fazla süredir dizi için çalışmalar yapan ve büyük de emek harcayan Hande Erçel, yeni bir karar aldı.

Ünlü oyuncu, Sen Çal Kapımı bittikten sonra gelen teklifleri değerlendirmeyecek. Kerem Bürsin ile aşk yaşadıkları Nisan ayında ortaya çıktı ve Hande Erçel de mutluluk saçıyor. Hem özel hayatında hem de iş yaşamında üst üste olumlu gelişmelerle morali yerine gelen ünlü oyuncu, yeni sezonda yeni bir dizide yer almayı da pek düşünmüyor.

Hande Erçel, Sen Çal Kapımı sonrasında ne yapacağına yönelik bir açıklamada bulundu. Oyuncu, “Biraz uzaklaşıp kendime yeni beceriler katmak, farklı deneyimler yaşamak, almayı planladığım eğitimlere zaman ayırıp kendimi geliştirmek istiyorum” diye konuştu.

Ünlü oyuncu uzun bir süredir dizilerde rol alıyor ve setlerde çok zaman harcadı. Şimdi ise kendisini geliştirmek ve dinlenmek için Sen Çal Kapımı’nın final yapmasını bekliyor.