Ana sayfa Sosyal Medya Ameliyata girmişti; ‘Doğduğun Ev Kaderindir’ dizisinin Sultan’ı Hülya Duyar’dan iyi haber geldi, oyuncu arkadaşlarından mesaj yağdı!

Ameliyata girmişti; ‘Doğduğun Ev Kaderindir’ dizisinin Sultan’ı Hülya Duyar’dan iyi haber geldi, oyuncu arkadaşlarından mesaj yağdı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ‘Doğduğun Ev Kaderindir’ dizisinde canlandırdığı neşeli, hayat dolu ‘Sultan’ karakteri ile izleyicinin gönlünde taht kuran Hülya Duyar, Cem Yılmaz’la Opet reklamı çekerken fenalaşmış, ardından çıktığı tatilde bayılmıştı.

Oyuncunun beyninde tümör olduğu ortaya çıkmıştı. Oyuncunun rahatsızlığını öğrenen rol arkadaşları Cem Yılmaz, Bahtiyar Memili ve dostları hemen seferber olmuş, sevilen oyuncu için Yeditepe Üniversitesi Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanı Uğur Türe’den randevu alınmıştı. Ünlü oyuncunun ameliyat için hastaneye yattığının haberini vermiştik. Duyar’dan iyi haber geldi.

Ameliyata girmişti; 'Doğduğun Ev Kaderindir' dizisinin Sultan’ı Hülya Duyar’dan iyi haber geldi, oyuncu arkadaşlarından mesaj yağdı! 9

51 yaşındaki oyuncunun sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, ‘Hülya’mız ameliyattan çıktı. Prof. Dr. Uğur Türe, ameliyatın çok başarılı geçtiğini belirtti. Hepinize bu süreçte gönderdiğiniz tüm iyi dilekler için çok teşekkür ediyoruz’ denildi.

Ameliyata girmişti; 'Doğduğun Ev Kaderindir' dizisinin Sultan’ı Hülya Duyar’dan iyi haber geldi, oyuncu arkadaşlarından mesaj yağdı! 10

Burcu Binici ve İlayda Çevik’in de aralarında bulunduğu pek çok oyuncu arkadaşı sosyal medya paylaşımlarıyla Duyar’a geçmiş olsun mesajlarını iletti. Hayranları da, oyuncudan gelen güzel habere çok sevindi.

Ameliyata girmişti; 'Doğduğun Ev Kaderindir' dizisinin Sultan’ı Hülya Duyar’dan iyi haber geldi, oyuncu arkadaşlarından mesaj yağdı! 11