Ana sayfa Sosyal Medya Sen Çal Kapımı’nın ardından Hande Erçel’in ismi büyük bir projede geçiyor!

Sen Çal Kapımı’nın ardından Hande Erçel’in ismi büyük bir projede geçiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hande Erçel, son yılların en popüler kadın oyuncularının başında geliyor. 26 milyondan fazla instagram takipçisi bulunan Hande Erçel, bu alanda en etkili Türk oyuncu olarak öne çıktı…

Hande Erçel, Sen Çal Kapımı dizisindeki başarısıyla hem ülkemizde hem de dizinin yayınlandığı pek çok ülkede büyük ilgi çekti. Kerem Bürsin ile aşkıyla da gündemden düşmeyen oyuncu, son dönemde dinlenmeyi tercih ediyor.

Bir mücevher markası ile yaptığı anlaşmayla da dikkatleri çeken Hande Erçel, büyük bir planın içinde bulunuyor. Bu plan Disney Plus’a ait… Ünlü Türk oyuncuları kendisine bağlayarak onların yer alacağı projelerle Türkiye piyasasına güçlü bir giriş yapmayı amaçlayan Disney Plus’ın hedefinde Hande Erçel de var.

Ünlü oyuncu ile yeni projeler konusunda görüşmeler yapıldığı ve Hande Erçel’in de Disney Plus platformuna katkı vermesi konusunda ilerleme sağlandığı yolunda bazı iddialar var.

Sen Çal Kapımı'nın ardından Hande Erçel'in ismi büyük bir projede geçiyor! 42

Bu konuda net bir bilgi yok ama son dönemde benzer haberler birçok oyuncu için konuşuldu.

Engin Akyürek ve Aras Bulut İynemli, bu platformda yayınlanacak diziler için anlaşmalar yaptı. Akyürek, Kaçış isimli dizinin çekimlerine devam ederken, İynemli ise Atatürk’ü anlatan projenin Temmuz ayında yapılacak çekimlerine hazırlanıyor.

Ayrıca Pınar Deniz ve Elçin Sangu ile de Disnep Plus yetkililerinin görüştü yönünde iddialar var. Şimdi de bu iddiaların arasına Hande Erçel’in ismi katıldı. Oyuncunun anlaşma yaptığına yönelik henüz net bir detay yok ama görüşmelerin yapıldığı ortaya çıktı.