Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı dizisi ile parlayan Pınar Deniz’e büyük bir fırsat daha sunuldu!

Yargı dizisi ile parlayan Pınar Deniz’e büyük bir fırsat daha sunuldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazar akşamları yayınlanan Yargı dizisinde Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz çok iyi bir ikili oluşturdu. Dizinin şimdiye kadar yayınlanan 14 bölümü çok ilgi çekti. Hem senaryosu hem de oyuncuların yüksek performansı ile göz dolduran dizinin setinde yoğun bir çalışma devam ediyor.

Pınar Deniz, avukat Ceylin olarak izleyicilerin kalbini kazanmakla kalmadı, bu durum sosyal medyada kendisine olan ilginin bir hayli artmasına da neden oldu. Türkiye piyasasına girmek için ünlü isimlerle anlaşmalar yapmaya başlayan Disnep Plus plaftormunun radarına Pınar Deniz de girdi.

Oyuncunun son dönemdeki yükselişinden etkilenen Disney Plus yetkilileri Pınar Deniz ile görüşme gerçekleştirdi. Oyuncunun platformda yer alacak bir yapımda yer alması konusunda bir ön görüşme gibi düşünülebilir.

Pınar Deniz’in önümüzdeki dönemde Disney Plus ile bir dizi projesi için anlaşma yapma ihtimalinin çok güçlü olduğu belirtiliyor.

Amerikan şirketi olan Disney Plus, Türk oyuncularla anlaşma yoluyla ilerleyerek çok etkili bir altyapı kuruyor. Bunun faydası da platform hayata geçtiği zaman daha net görülecektir.