Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri İşte Bestemsu Özdemir’in kariyerinde en sevdiği dizi!

İşte Bestemsu Özdemir’in kariyerinde en sevdiği dizi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Bestemsu Özdemir, Sen Ben Lenin isimli sinema filminin galasına katıldı. Oyuncu, kıyafeti ile göz doldururken, yaptığı açıklamalarla da dikkatleri çekti.

Eski partneri Saygın Soysal’ın da filmde yer aldığını hatırlatan Bestemsu Özdemir, arkadaşına destek için katıldığını belirtti.

Saygın Soysal ile Bestemsu Özdemir ikilisi Kara Para Aşk isimli dizinin kadrosunda yer almıştı. Oyuncu, dünyanın birçok ülkesinde yayınlanan ve büyük de ilgi gören diziye yönelik önemli açıklamalar da yaptı.

Bestemsu Özdemir, Kara Para Aşk dizisinin çekildiği günleri de özlediğini anlattı. Oyuncu, “En sevdiğim projeydi. Hepimiz için bence öyle, çalışan herkes için öyle” diyerek diziye olan sevgisini ifade etti.

Gelecek hafta koleksiyonu için lansman yapılacağını anlatan oyuncu, sağlık sorunlarının çözüldüğünü ve her şeyin yolunda olduğunu söyledi.

Böbreğinde bir iltihaplanma olduğunu belirten oyuncu, sağlığına kavuştuğunu belirtti.

Bestemsu Özdemir, bu sezon 10 bölüm süren atv’nin İkimizin Sırrı isimli dizisinde başrolde yer almıştı. Oyuncu, bu yapımdan sonra herhangi bir proje için anlaşma yapmadı.