Ana sayfa Dizi Haberleri Senarist içimizi kararttın!! Gönül Dağı dizisine izleyicilerin haklı bir eleştirisi var!

Senarist içimizi kararttın!! Gönül Dağı dizisine izleyicilerin haklı bir eleştirisi var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında izleyicilerle Cumartesi akşamları buluşan Gönül Dağı dizisinin üzerine hüzün çöktü… Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan’ın başrollerinde yer aldığı dizinin hikayesinde daha önce birçok eğlenceli sahne bulabilenler, artık dizinin ağır bir dram yapımına doğru dönüşmesinden rahatsız olduğunu belirten yorumlar paylaşıyor.

İlk sezonunda çok iyi çıkış yapan ve ikinci sezonda da bunu sürdüren Gönül Dağı dizisi, çift haneli reytingler elde edebilen çok az sayıda diziden birisi oldu… Kuruluş Osman’dan sonra en iyi reytingleri elde ederek bu sezonunun en çok izlenen ikinci dizisi olarak yoluna devam eden dizinin sadık kitlesi, bazı eleştiriler de yapıyor.

Son dönemde tüm karakterlerin fazlasıyla drama boğulduğunu belirten izleyiciler, artık neşeli ve eğlenceli sahneler de görmek istiyor. Bir dizi hayranı şu eleştiride bulundu: “Dizimiz ne hale geldi. Bütün karakterlerde bir hüzün var. Birinci sezonda biri üzülürken, diğeri mutluydu. Hepsinin kurulu bir işi vardı. Şimdi senarist hepsini yok etti. Dizinin tadı kaçtı. Heyecanla beklediğim o dizi yok artık. Benim derdim bana yetiyor, bu kadar dram çok fazla.”

Senarist içimizi kararttın!! Gönül Dağı dizisine izleyicilerin haklı bir eleştirisi var! 1

Birçok dizi hayranı da benzer bir düşünceye sahip. Gönül Dağı dram ile umudu ve eğlenceyi bir araya getirebilen ender yapımlardan birisi oldu. Bu sayede de geniş bir izleyici kitlesini etkileyen dizinin, birbirinden farklı duyguları öne çıkartan sahneleri de milyonları ekran başına topladı.

Son dönemde dizi hayranlarının ortak bir şekilde yaptıkları eleştiri, moral kaynağı olan yapımın artık izleyicileri karamsarlığa sevk eden bir yapıma dönüşmesi durumu…

Bir izleyici bu konuda şu yorumuyla birçok kişinin düşüncelerine tercüman oldu: “Esprili, moral kaynağı yüksek dizi diye başladık. Karamsar bir girdaba düştük. Benden buraya kadar.”

26 Şubat Cumartesi günü Gönül Dağı dizisinin 53. bölümü yayınlanacak ve hüzünlü birçok sahneyi bir arada görebileceksiniz.