Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Aşk Mantık İntikam ve Kırmızı Oda’dan sonra Nazan Diper yeni dizisini buldu!

Aşk Mantık İntikam ve Kırmızı Oda’dan sonra Nazan Diper yeni dizisini buldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Usta oyuncu Nazan Diper, son dönemde Aşk Mantık İntikam dizisinin yanı sıra Kırmızı Oda’ya konuk oyuncu olarak katıldı. 2017 ile 20202 yılları arasında Savaşçı dizisinde yer alarak 99 bölüm bu hikayeye katkıda bulunan usta oyuncu, Selver Bozok karakterini canlandırmıştı.

1965 yılında Gölcük’te dünyaya gelen Nazan Diper, uzun yıllardır dizilerin vazgeçilmez usta isimlerinden birisi olarak dikkatleri çekiyor. Aynalı Tahir, Küçük Ağa, Acı Aşk ve Aşk Laftan Anlamaz gibi farklı projelerde izlediğimiz oyuncu, 2022 yılında yine ekranda yer almayı tercih etti.

Nazan Diper, Avşar Film’in büyük bir titizlikle hazırladığı ve yetimhaneden çıkan iki genç kızın hayatının anlatıldığı Masum ve Güzel isimli projede yer alacak. Bir çiftliğin aşçısı Hacer karakterini canlandıracak olan oyuncu, Ahu Sungur ve Mine Tugay gibi tecrübeli isimlerin yanı sıra genç oyuncularla da bir arada bulunacak.

Bahar Şahin, Yalçın Hafızoğlu, Doğan Bayraktar, Aslı Sümen, Sude Zülal Güler, Bahar Şahin, Erkan Meriç ve Aslı Samat gibi oyuncular da Masum ve Güzel dizisinin kadrosunda bir araya geldi. Şubat ayının sonlarında sete çıkacak olan dizinin ekibi etkileyici bir dram yapımı ile yakında izleyicilerin karşısına çıkacak.