Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Şenay Devi açıkladı; “Mart ayında Oğlak Burcuna yeni iş teklifleri mi var?”

Şenay Devi açıkladı; “Mart ayında Oğlak Burcuna yeni iş teklifleri mi var?”

tarafından sevda

Ünlü astrolog Şenay Devi youtube kanalındaki Astrodeha köşesinde yaptığı burç yorumları ile özellikle astroloji meraklılarından yoğun ilgi görüyor. Mart ayında  gökyüzü burçlara hangi mesajları veriyor? Gezegenlerin hareketleri, Ay ve Güneşin durumu burcunuzu nasıl etkileyecek?  Şenay Devi Mart ayı burç yorumunda Oğlak burcu için şunları söyledi;

Sevgili Oğlaklar, Mart ayı ikili ilişkileriniz için oldukça keyifli geçecek enerjileri barındırıyor. İş ve eğitim hayatınızda da yeni teklif ve fırsatlar da yakalamanız mümkün. Özel hayatınızda ise kendi aileniz ile ilgili konulara karşı gereğinden fazla duyarlı olmamalı her söyleneni doğru kabul etmemelisiniz.

Bu ay sizi üzen, yoran insanları hayatınızda tutmama cesaretini ortaya koyabilmelisiniz. Aşk hayatınızda ise seviyesiz konuşmalardan uzak durmalı, partnerinizi yapmadığı şeylerle suçlamanın geçmişte size neler getirdiğini hatırlayıp biraz daha sakin ve duyarlı olmaya çalışmalısınız. Yalnız Oğlaklar bu ay sürpriz şekilde hayatınızın aşkıyla tanışabilirsiniz.