Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Şenay Devi; “Aslan Burcu için bu hafta aşk ikinci planda” dedi

Şenay Devi; “Aslan Burcu için bu hafta aşk ikinci planda” dedi

tarafından sevda

Astrolog Şenay Devi, youtube kanalında Astrodeha köşesinde yaptığı haftalık burç yorumları ile özellikle astroloji meraklılarından yoğun ilgi görüyor. Bu hafta gökyüzü burçlara hangi mesajları veriyor? Gezegenlerin hareketleri, Ay ve Güneşin durumu burcunuzu nasıl etkileyecek? Ünlü astrolog 25 Şubat -3 Mart haftasında Aslan burcu için şunları söyledi;

Sevgili Aslanlar, gökyüzü bu hafta size, kimin iyi niyetli kimin art niyetli yaklaştığını gösterecek  ve bu konuda uyanış yaşayacaksınız. Güvendiğiniz emek verdiğiniz madden ve manen her türlü zorlukta yanında olduğunuz  bazı insanların sizin başarınızdan mutsuzluk duyması sizleri üzecek olsada kendinize gelecek, yapmanız gereken ertelediğiniz işleri hızlandırarak doğru kararlar alabileceksiniz.

İş hayatınız ve özel hayatınıza yakınlarınızın müdahil olmasına izin vermemekle en büyük korumayı sağlayacaksınız. Bu hafta özel yaşamınızla ilgili konularda ise, gizliliğe önem vermeli yaşadığınız mutluluğu çok fazla dillendirmemeli, başkalarının etkisinde kalmadan partnerinizin kalbine güvenmelisiniz.

Bekar Aslanlar, bu hafta karşı cinsin ilgisiyle karşılaşsanızda bir ilişkiye başlamak için aceleci olmamalı, kararlı davranıp yapmanız gereken öncelikleri işinize ve eğitiminize vermelisiniz.