Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Şenay Devi haftalık burç yorumunda Bekar İkizleri hangi konuda uyardı?

Şenay Devi haftalık burç yorumunda Bekar İkizleri hangi konuda uyardı?

tarafından sevda

Ünlü astrolog Şenay Devi Youtube’daki Astrodeha köşesinde yaptığı burç yorumları ile özellikle astroloji meraklılarından yoğun ilgi görüyor. Mart ayında  gökyüzü burçlara hangi mesajları veriyor? Gezegenlerin hareketleri, Ay ve Güneşin durumu burcunuzu nasıl etkileyecek?  Şenay Devi 11-17 Mart haftası burç yorumunda İkizler burcu için şunları söyledi;

Sevgili İkizler, bu hafta kaybettiğinizi düşündüğünüz, yenildiğinize inandığınız pek çok gelişme şartlarınızı geliştirip sizi eskisinden çok daha iyi bir noktaya getirebilir. İş ve eğitim hayatınızda da hafta boyunca duygularınızla değil mantığınızla hareket ederseniz kazanacaksınız. Bu hafta aile bireylerinizin uyarılarını dikkate almak iş ve özel hayatınızda ki yanlış kararların önüne geçecektir, aksi taktirde duygusal iniş çıkışlarınız iş ve özel hayatınızı derinden sarsabilir. Olabildiğince sakin olmalı sorunları aşmak için fikir birliği sağlamak adına gönüllü olmalısınız.

Bekar İkizler burcu, bu hafta karşınıza çıkacak insan sizi fazlasıyla etkilesede ileriye dönük noktada keskin kararlar almamalı, yeni bir ilişkiyi arkanızda bıraktıysanız eğer onun hayal kırıklığını yaşarken yeni başlangıçlar yapma konusunda hızlı kararlar almanın sizden ne götürüp, ne getireceğini iyi düşünmelisiniz!