Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Şenay Devi haftalık burç yorumunda İkizler Burcuna maddi konuda müjde verdi!

Şenay Devi haftalık burç yorumunda İkizler Burcuna maddi konuda müjde verdi!

tarafından sevda

Ünlü astrolog Şenay Devi Youtube’daki Astrodeha köşesinde yaptığı burç yorumları ile özellikle astroloji meraklılarından yoğun ilgi görüyor. Bu hafta  gökyüzü burçlara hangi mesajları veriyor? Gezegenlerin hareketleri, Ay ve Güneşin durumu burcunuzu nasıl etkileyecek?  Şenay Devi, 18-24 Mart haftası burç yorumunda İkizler burcu için şunları söyledi;

Sevgili İkizler, bu hafta yüksek parasal kazançlar için önemli fırsatlar yakalayabilirsiniz, bu kazançlar sizleri canlandırıp motive edecek, girişimciler için iyi haberler söz konusu. Kendi işinizin sahibi iseniz haftanın ilk günü zorluklar yaşayabilirsiniz ancak kontrolü elden bırakmazsanız eğer bu zorlukları fırsata çevirmeniz mümkün. Aynı sektörde ki insanlarla ilgili dedikodular çelişkilere yol açıp ortak işlerin bozulmasına neden olabilir yanlış anlaşılmalara dikkat etmenizde fayda var.

Hafta ortasından itibaren özel yaşamınızda yaşayacağınız gerginlikler sizleri bir dizi sınavdan geçirecek, ilgi ve güvenin bitttiği ilişkiler sona erebilir, kalbinizin sesine kulak verirken gerçekleri göz ardı etmemenizi öneriyorum. Bekar ve ilişkisi olmayan İkizler bu hafta sosyal ortamlarda tanıyacağınız insanlar sizi etkilesede hayatınıza alma konusunda aceleci davranmamalısınız!