Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Şenay Devi haftalık burç yorumunda Koç Burcunu hangi konularda uyardı?

Şenay Devi haftalık burç yorumunda Koç Burcunu hangi konularda uyardı?

tarafından sevda

Ünlü astrolog Şenay Devi Youtube’daki Astrodeha köşesinde yaptığı burç yorumları ile özellikle astroloji meraklılarından yoğun ilgi görüyor. Bu hafta  gökyüzü burçlara hangi mesajları veriyor? Gezegenlerin hareketleri, Ay ve Güneşin durumu burcunuzu nasıl etkileyecek?  Şenay Devi 18-24 Mart haftası burç yorumunda Koç burcu için şunları söyledi;

Sevgili Koçlar; gökyüzü haftanın ilk günleri sizi önemli karar vermemeniz ve yeni başlangıçlar yapmamanız için uyarıyor. Bu hafta her alanda ne kadar planlanmış aktivitelere odaklanırsanız doğru adımlar atarsınız ve mesleki konularda şansınız yükselir. Bu hafta beklenmedik zorluklar sizi yorabilir dikkatli olmalı özellikle aile ile ilgili konularında tek başınıza bireysel konuşma ve yorumlarda bulunmamalısınız. İş ve eğitim hayatınızda iş takibine önem vermelisiniz, çarşamba günü öğrenci Koçlar için zorlayıcı etkiler söz konusu özellikle sınavlarınız varsa dikkatli olmalı disiplini elden bırakmamalısınız.

Özel yaşamınızda ise evli Koçlar bu hafta bir yada bir kaç nedenden dolayı küçük anlaşmazlıklar yaşayabilirler, anlayışlı olmadığınız taktirde sorunlarınızın üstesinden gelemeyebilirsiniz. Bekar Koçlar, özgüveni yüksek birisi sizi bir hayli etkileyebilir, sürpriz bir beraberliğe merhaba diyebilirsiniz hazırlıklı olun!.