Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Şenay Devi haftalık burç yorumunda, Oğlak Burcuna iş hayatı ile ilgili ne tavsiye etti?

Şenay Devi haftalık burç yorumunda, Oğlak Burcuna iş hayatı ile ilgili ne tavsiye etti?

tarafından sevda

Ünlü astrolog Şenay Devi youtube’daki Astrodeha köşesinde yaptığı burç yorumları ile özellikle astroloji meraklılarından yoğun ilgi görüyor. Mart ayında  gökyüzü burçlara hangi mesajları veriyor? Gezegenlerin hareketleri, Ay ve Güneşin durumu burcunuzu nasıl etkileyecek?  Şenay Devi 11-17 Mart haftası burç yorumunda Oğlak burcu için şunları söyledi;

Sevgili Oğlaklar, bu hafta aile büyükleriniz ile ilgili konularda önemli gelişmeler söz konusu olabilir. Sağlık sorunları yaşıyorlarsa iyileşmeleri ile sevinebilirsiniz. İş ve eğitim hayatınızda ertelediğiniz konulara odaklanarak kazanımlarınızı arttırıp, üzerinizdeki yüklerden kurtulabilirsiniz. Hafta boyunca hayal ettiğiniz pek çok şey gerçeğiniz olabilir yeterki kızkınlıkla ve liderlik vasıflarınızı ön plana çıkartıp sadece ‘ben biliyorum’ tavrıyla hareket etmemeye özen gösterin.

Özel yaşamınızda ise, günler sonra gelen olumlu enerjileri iyi değerlendirmelisiniz, eş veya sevgilinizin kızgınlıkla söylediği cümlelere takılıp kalmamalı onu niyetine göre değerlendirip, ona karşı sevginizi belli etmelisiniz.

Bekar Oğlaklar bu hafta dostlarınız aracılığıyla tanıyacağınız bir insan kalbinizi heyecanlandıracak etkileri beraberinde getirebilir size tavsiyem, olumlu düşünmeli, hızlı gelişmelerin sizi korkutup geri planda tutmasına izin vermemelisiniz.