Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Şenay Devi haftalık burç yorumunda Terazi burcunu uyardı; “Bu hafta trafikte sürate dikkat!”

Şenay Devi haftalık burç yorumunda Terazi burcunu uyardı; “Bu hafta trafikte sürate dikkat!”

tarafından sevda

Uzman astrolog Şenay Devi, Youtube kanalında ki haftalık burç yorumları ile tüm burçlara çeşitli öneri ve tavsiyelerde bulunmaya devam ediyor. Peki Terazi burcunu bu hafta neler bekliyor?  Gökyüzünün bu hafta Terazilere mesajı; “Hiçbir şeyden asla vazgeçme çünkü vazgeçenler yalnızca kaybedenlerdir” şeklinde.

Şenay Devi Terazi burcu için haftayı şöyle yorumladı; “Sevgili Teraziler, hafta boyunca iş ve ikili ilişkilerinize önemsemeli sapla samanı birbirinden ayırarak herkese hak ettiği değeri vermelisiniz, özellikle işinizle ilgili konularda bunu yaparsanız size zarar vermek isteyenler amaçlarına ulaşamaz. Çok yakında kazanımlarınızın artması ile rahatlayacaksınız” dedi.

Terazi burcuna; “Özel yaşamınızda duygusal olarak yoğun ve romantik enerjilerle karşı karşıyasınız bekarsanız bu hafta hayatınızın kadını yada erkeği ile karşılaşabilirsiniz. diyen Şenay Devi bir de uyarıda bulundu;  “Bu hafta özellikle 14 ve 16 Şşubat tarihlerinde trafikte dikkatli olmalı, süratin size zarar vereceği ihtimalini aklınızdan çıkarmamalısınız!” dedi.

Kaynak: astrodeha.com