Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Gelinim Mutfakta bugün 12 Şubat Salı 237. bölümde kim birinci oldu? Ezgi’den çok konuşulacak taklit şov!

Gelinim Mutfakta bugün 12 Şubat Salı 237. bölümde kim birinci oldu? Ezgi’den çok konuşulacak taklit şov!

tarafından zk zk

Fatih Ürek’in sunumuyla Kanal D’de yayınlanan Gelinim Mutfakta’nın bugün ekrana gelen 237. bölümüne, Ezgi’nin kayınvalidesi Reyhan Hanım’ı taklit etmesi damgasını vurdu!

Gelinim Mutfakta yeni bölümünde Ezgi’nin sürpriz yaparak, renkli kişiliğiyle tanınan kayınvalidesi Reyhan Hanım gibi hazırlanıp stüdyoya gelmesi herkesi şaşırttı!

Reyhan Hanım’a tıpa tıp kendisini benzeten Ezgi stüdyodakileri oldukça güldürdü. “Hayalimdeki gelini buldum” diyen Reyhan Hanım bu durumdan oldukça memnun kaldı. Kayınvalidesini birebir taklit eden gelin stüdyodakileri doyasıya güldürdü.

Gelinim Mutfakta bugün 12 Şubat Salı 237. bölümde kim birinci oldu? Ezgi'den çok konuşulacak taklit şov! 7

Renkli ve hareketli bir yapıya sahip olan Reyhan Hanım, gelini Ezgi tarafından taklit edilince stüdyodaki herkes gülme krizine girdi. Ezgi, programa tıpkı kayınvalidesi Reyhan Hanım gibi giyinerek geldi ve konuşmasıyla tavırlarıyla adeta ikinci Reyhan Hanım ortaya çıktı. Ezgi, Fatih Ürek’i Reyhan Hanım gibi öpmek isteyince kahkahalar havada uçuştu. Bu durumdan oldukça memnun olan Reyhan Hanım gelininin sürprizine oldukça güldü.

İşte Ezgi’nin herkesi güldüren Reyhan Hanım taklidi!

237. Bölümde gün birincisi olan yarışmacı 1 çeyrek altın kazandı!

Gün toplamında kaynanalardan yüksek puanları Ezgi Yıldırım ve Nergis Kaynak aldı! Çeyrek altını ise, kura çekimi sonrasında Nergis gelin kazandı!