Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Şenay Devi haftalık burç yorumunda uyardı; “Akrepler gıda zehirlenmelerine dikkat etsin!”

Şenay Devi haftalık burç yorumunda uyardı; “Akrepler gıda zehirlenmelerine dikkat etsin!”

tarafından sevda

Uzman Astrolog Dr. Şenay Devi haftalık burçyorumlarında Akrep burcunu değerlendirdi. Şenay Devi; “Sevgili Akrep burcu bu hafta iş hayatınızda istediğiniz şeyleri yapabileceğiniz enerjiler söz konusu, yapacağınız girişimler ve iş birlikleri farklı alanlarda söz sahibi olmanızı sağlayabilecek güçte”dedi

Şenay Devi sağlık konusunda Akrep burcunu uyararak; “Bu hafta sağlıkla ilgili konularda yeme içmeye bağlı alerjik reaksiyonlar ve gıda zehirlenmelerine dikkat etmelisiniz. Depresyondan, agresif ruh halinizden uzaklaşmak için gökyüzü sizi desteklerken harekete geçmeli her şeyden önce kendinizi sevebilmelisiniz” dedi.

Astrolog özel yaşamla ilgili olarak ise Akrep burcuna şu önerilerde bulundu; “İlişkisi devam eden Akrepler fikir ayrılıklarının ilişkinizi bitirme noktasına getirmemesi için fedakarlık yapmalı, sevdiğiniz insanın yaptığı fedakarlıkları da yok saymamalısınız,  bekar Akrep burcu ise geçtiğimiz haftalarda tanıdığınız yeni bir insanla tekrar yolunuz kesişebilir, bu kez duygusal anlamda daha yoğun etkiler içerisinde hissedebilirsiniz iyi değerlendirin ve şansın kapıyı sürekli çalmayacağını aklınızdan çıkarmayın!” dedi.