Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Zuhal Topal’la Sofrada programında yeni haftanın kayınvalideleri resmen ters köşe yaptı!

Zuhal Topal’la Sofrada programında yeni haftanın kayınvalideleri resmen ters köşe yaptı!

tarafından zk zk
Fox TV’de hafta içi her gün yayınlanan Zuhal Topal’la Sofrada programının dün 116. bölümü ekrana geldi.
Televizyongazetesi/Detay

Programın ilk dakikaları tatlı başlasa da ilerleyen saatlerde durum bir anda değişti!

Adanalı müstakbel gelin Başak Kestaneyaprağı ve kayınvalide Esengül hanımın yarıştığı programın ilk dakikalarında kayınvalidelerle tanıştıktan sonra, bu hafta daha mülayim ve neşeli kayınvalideler geldiğini düşünen Zuhal Topal, programın ilerleyen dakikalarında durumun hiç de böyle olmadığını söyledi.

Topal, “Gerçekten haftalardır ben bu kadar neşeli pozitif kaynanalar grubu görmemiştim” yorumunu yaparken, geçtiğimiz haftalarda olmadık eleştiriler ve tavırlar sergileyen kayınvalidelere atıfta bulunarak “Maalesef bazen kayınvalidelerimiz sınırları ve sinirleri zorluyorlar. Bu hafta umarım böyle olmaz” dedi.

Zuhal Topal'la Sofrada programında yeni haftanın kayınvalideleri resmen ters köşe yaptı! 7

Ancak program ilerledikçe kayınvalidelerden Fatma Hanım’ın sürekli eleştiren hali ve hiç bir şeyi beğenmemesi, gelin ve kayınvalideye sürekli göndermelerde bulunması üzerine Zuhal Topal, “Fatma hanımdan şüphelendim, çünkü masanın en sivri dilli kayınvalidesi” diye konuştu.

Eleştiriler havada uçuşmaya başlayınca yaşananlar karşısında şaşıran Zuhal Topal, sakin ve eğlenceli bir hafta olacağı izlenimini de kaybetti ve “Her şey Altın Kızlar kıvamında başladı, Alaca Karanlık Kuşağı’na doğru gidiyoruz! Ben bu kadar toz pembe gitmeyeceğini anlamıştım zaten!” yorumunu yaptı.

Bu hafta neler olacağı ise merakla bekleniyor…