Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Şenay Devi yorumladı; “Mart’ta Koç Burcunu neler bekliyor?”

Şenay Devi yorumladı; “Mart’ta Koç Burcunu neler bekliyor?”

tarafından sevda

Ünlü astrolog Şenay Devi Youtube’daki Astrodeha köşesinde yaptığı burç yorumları ile özellikle astroloji meraklılarından yoğun ilgi görüyor. Mart ayında  gökyüzü burçlara hangi mesajları veriyor? Gezegenlerin hareketleri, Ay ve Güneşin durumu burcunuzu nasıl etkileyecek?  Şenay Devi Mart ayı burç yorumunda Koç burcu için şunları söyledi;

Sevgili Koçlar, Mart ayının ilk 10 günü sizler için iletişim her bakımdan önem kazanıyor. Sabırlı olmalı tartışmalar içerisine çekilmek istenseniz bile sakinliğinizi korumalısınız aksi taktirde oyuna gelebilir müdahale etmekte zorlanacağınız şeylerden zarar görebilirsiniz. Sizlere tavsiyem, önerileri dikkate almalı ancak saplantılı ve takıntılı düşüncelerin sizi yanlış yönlendirmesine izin vermemelisiniz.

Kariyer ve eğitim hayatınızda önemli bir değişiklik yaşayabilirsiniz, işinizle ilgili konularda ise mücadele ettiğiniz çözüme kavuşmamış pek çok şeyin üstesinden gelerek kazanımlarınızı arttıracaksınız. Aşk hayatınızda ise önemli kararlar alırken tek taraflı düşünmemeli biraz daha sakin kalarak hareket etmelisiniz. Yalnız Koçlar, 16 Mart’tan itibaren kalıcı beraberliklere adım atabilirsiniz.