Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Şenay Devi’den 29 Nisan – 5 Mayıs haftalık tüm burç yorumları!

Şenay Devi’den 29 Nisan – 5 Mayıs haftalık tüm burç yorumları!

tarafından ker_def

Ünlü astrolog Şenay Devi, youtube kanalında haftalık burç yorumlarını paylaştı. 29 Nisan – 5 Mayıs haftalık yorumunda Şenay Devi, Koç burcundan başladı ve 12 burcun tamamı hakkında önemli detaylar verdi.

Bu hafta burcunuz size ne söylüyor? Para, aşk, kariyer, sağlık konularından hangisi öne çıkacak? Neler yaşayacaksınız? Şenay Devi tek tek her burç için önemli yorumlar yaptı.

Devi Koç burçlarının iş yaşamında yenilikler içinde olacağını söylüyor. Devi, “Yeni tanıyacağınız insanlardan gelecek fikir ve önerilere açık olduğunuz takdirde önemli faydalar, fırsatlar söz konusu olabilir. Engellendiğiniz konularda özgürlüğünüze erişmeye başlıyorsunuz. Venüs burcunuzda ilerlerken iyi değerlendirin. Hafta boyunca işle ilgili her türlü yeni başlangıç, yatırım planlarınızda başarılı olabileceğiniz gelişmeler söz konusu olabilir. Maske takmış sözde arkadaşlarınız başarılarınızdan rahatsızlık duyup yanlış yönlendirmelerde bulunmaya kalkışabilirler. Özel yaşamınızda ise son derece şanslı enerjiler söz konusu. Yeni bir ilişkiye adım atabilir, var olan ilişkinizi resmiyete taşıma kararı alabilirsiniz. Aşk hayatınızda süregelen sorunlarınızı da aşabilirsiniz” açıklamasını yaptı.

Şenay Devi’nin diğer tüm burçlarla ilgili açıklamalarını videoda bulabilirsiniz.