Ana sayfa Sosyal Medya Seray Kaya ve İsmail Hacıoğlu yetişemedi, Onur Tuna tek başına Fox TV’ye çıktı!

Seray Kaya ve İsmail Hacıoğlu yetişemedi, Onur Tuna tek başına Fox TV’ye çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Onur Tuna, son dört sezonda çok başarılı bir çıkışa imzasını attı. İki sezon süren Yasak Elma ile geniş bir hayran kitlesi kazanan oyuncu, ardından da Mucize Doktor dizisinde çok başarılı performans ortaya koydu.

Onur Tuna, yaz aylarında dinlendikten sonra yeni sezon için yeni bir dizi anlaşması yaptı. Oyuncu Innocent Defendant isimli dizinin yerli uyarlaması için başrole seçildi. Mahkum isimli yeni dizinin yayıncısı Fox TV olacak… Dizi için hazırlıklar sürerken, Onur Tuna büyük bir sürpriz yaptı.

Ünlü oyuncu, Fox TV’nin yeni sezon tanıtım filminde tek başına yer aldı. Çünkü çekimler öncesinde rol arkadaşları henüz belli olmamıştı. Geçtiğimiz gün Seray Kaya’nın mahkum dizisi için kadın başrol olmayı kabul ettiği ortaya çıktı. Ayrıca İsmail Hacıoğlu de yeni sezonda yeni dizide başrolde yer alacak.

Seray Kaya ve İsmail Hacıoğlu yetişemedi, Onur Tuna tek başına Fox TV'ye çıktı! 8

Aynı zamana denk gelen Fox TV’nin yeni sezon tanıtım filminde Onur Tuna, metro konseptindeki çalışmada tek başına yer almak durumunda kaldı. Seray Kaya ve İsmail Hacıoğlu transferleri bu çekimlerin yapıldığı zamana denk geldiği için bu iki isim yer alamadı.

Kadın dizisindeki Şirin karakteri ile büyük popülerlik kazanan Seray Kaya, geçen sezon da Kuruluş Osman dizisinde Lena karakterini canlandırdı. Oyuncu kariyerinde ilk kez başrol olacak… Mahkum isimli dizinin hazırlıkları da devam ediyor.

İsmail Hacıoğlu ise Çocuk isimli Star TV dizisinin ardından geçen sezon Zümrüdüanka ile yine Fox TV’de yer almıştı. Oyuncu yeni sezonda sürpriz bir karaktere hayat verecek.

Seray Kaya ve İsmail Hacıoğlu yetişemedi, Onur Tuna tek başına Fox TV'ye çıktı! 9

Geçici olarak hafızasını kaybeden bir savcının idam cezasına çarptırılmasını öğrenmesi ve sonrasında masumiyetini kanıtlama çabası olan dizi, yeni sezonun en iddialı Fox TV yapımlarından birisi olacak.

Volkan Kocatürk’ün başrolünde yer aldığı dizinin Eylül sonunda çekimlerinin başlaması bekleniyor. Savcı Ağıt Bulut olarak izleyeceğimiz Onur Tuna bambaşka bir karakter ile hayranlarının karşısına çıkacak.

İşte Fox TV’nin yeni ekran yüzleri ile yeni sezon fragmanı: