Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Gönül Dağı dizisinin reytingleri TRT1’i çok memnun etti!

Gönül Dağı dizisinin reytingleri TRT1’i çok memnun etti!

tarafından ker_def

TRT 1 izleyicilerinin ilk bölümden itibaren ilgi odağı olan, her hafta reyting rekoru kıran Gönül Dağı, yeni sezondaki ikinci haftasında da yine bir numara oldu.

Eğlenceli ve sürükleyici hikayesi, usta oyuncu kadrosunun muhteşem performanslarıyla izleyenlere keyifli dakikalar yaşatan Gönül Dağı’nın 18 Eylül Cumartesi akşamı saat 20.00’de TRT 1 ekranlarına gelen 32. Bölümü ile hem AB hem de ABC1 gruplarında günü birinci bitirdi. Dizi tüm kişiler kategorisinde ise Kardeşlerim’in ardından ikinci sırada yer aldı.

Yapımcılığını Köprü Film/Ferhat Eşsiz, yönetmenliğini Yahya Samancı’nın üstlendiği Gönül Dağı’nın senaryosunu Ali Asaf Elmas ve Mustafa Becit kaleme alıyor. İkinci sezon geri dönüşü ile izleyicileri fazlası ile etkileyen dizide Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan başrolleri paylaşıyor.

25 Eylül Cumartesi günü 33. bölümü yayınlanacak olan dizinin diğer oyuncuları ise şöyle:  Gönül Dağı’nda, Ecem Özkaya, Semih Ertürk, Cihat Süvarioğlu, Nazlı Pınar Kaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Gülhan Tekin, Feyza Işık, Ege Aydan, Eser Eyüboğlu, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Nuri Gökaşan, Hazal Çağlar, Serkan Kuru, Hüseyin Sevimli, Çiğdem Aygün, Ulviye Karaca ve Zümre Meğreli.”

Bozkırda bir Anadolu masalını, sapsarı toprakların, yıllarca dile gelen efsanelerin, unutulmaz aşkların hikayesini anlatan Gönül Dağı, küçük dünyalarında büyük hayaller yeşerten Anadolu çocuklarının, tüm engellere rağmen imkansızı başarmaya çalışan 3 kuzenin yaşamından kesitleri ekranlara yansıtıyor. Amcaoğullarının girişimcilik maceraları, diziyi izleyen gençlere rehberlik ediyor, onlara büyük başarıların kapılarını açtıracak öneriler sunuyor.

Gönül Dağı’nın 25 Eylül Cumartesi akşamı TRT 1’de yayınlanacak 33. Bölüm fragmanı: