Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Şeref Sözü dizisi için Tolgahan Sayışman çok iddialı konuştu!

Şeref Sözü dizisi için Tolgahan Sayışman çok iddialı konuştu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Şeref Sözü dizisi ile 14 Ekim Çarşamba günü izleyicilerle Show TV ekranında buluşmaya hazırlanan Tolgahan Sayışman, muhabirlerin sorularını yanıtladı. Dikili’nin karşısındaki Kalem Adası’nda çekimleri devam eden dizide her şeyin yolunda olduğunu anlatan Sayışman, 2-3 günlük boşluğunda İstanbul’a geldiğini söyledi.

Eşi Almeda Abazi ve oğlu Efehan’ı görmeye geldiğini ifade eden ünlü oyuncu, bu boşlukta arkadaşları ile de bir araya geldi. Nusret’i gördüğünü ve sohbet ettiklerini anlatan Sayışman, et seven birisi olduğunu ve ne kadar yediğini de bilmediğini ifade etti.

Set ortamının çok eğlenceli olduğunu anlatan Tolgahan Sayışman, beklentinin yüksek olduğunu da
da şu sözlerle anlattı. “Yayınlandıktan sonra göreceğiz. Fragmanlar beğenildi, beklenti yüksek. İnşallah o beklentiyi karşılarız. Güzel bir iş oldu, çok büyük emek verildi. Prodüksiyonu gerçekten heyecan verici. Ortaya çıkacak görüntüler çok güzel. Bakalım göreceğiz inşallah.”

Özellikle oyuncu grubunun komediye çok yatkın isimler olduğun hatırlatan Sayışman, dram işi olsa da sette çok eğlendiklerinin altını çizdi. Oyuncu, “Kamera arkasında eğlence var, keyfimiz yerinde” dedi.

Tatil yapamadığını ama bunun önemli olmadığını, işin iyi olmasını önemsediğini anlatan oyuncu, kendisi için işin iyi sonuçlanmasının önemli olduğunun altını çizdi.

Efehan’ın büyüdüğünü ve her şeyin yolunda olduğunu anlatan oyuncu, hem kendisine hem annesine benzetildiğini sözlerine ekledi.