Ana sayfa Dizi Fragmanları Masumlar Apartmanı dizisinde bir psikopat daha mı var?

Masumlar Apartmanı dizisinde bir psikopat daha mı var?

tarafından ker_def

TRT1 ekranında izleyicilerle Salı akşamları buluşmakta olan Masumlar Apartmanı dizisinin 5. yeni bölümü öncesinde yayınlanan ön izleme görüntüleri dikkat çekti. Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu ve Farah Zeynep Abdullah’ın başrollerinde yer aldığı dizinin 5.bölümünden ön izleme görüntülerini videoda bulabilirsiniz.

Masumlar Apartmanı dizisinin bu bölümünde İnci ve Han arasında yaşanan konuşma herkesin ilgisini çekecek. İnci’nin gözünün korktuğu, aklının karıştığı Han’ın sözleri olacak. Han da kız kardeşleri gibi bir psikopat mı? Dizide en merak edilen konuların başında bu detay geliyor.

Memduh’la yaşadığı kavga sonrası Han’dan destek bekleyen Safiye hüsrana uğrar. Yaşanan kriz, İnci’yi evliliklerini duyurma fikrinden vazgeçirir.

Esat’ın Esra ile evlendiğini sanan Gülben, derin acılar içindedir ancak dertleşecek kimsesi yoktur. Ege’nin atacağı bir adım İnci ve Memduh’u zor durumda bırakır.

Han kardeşleriyle paylaşamadığı mutluluğunu babasıyla paylaşır. Ancak Hikmet hafıza sorunu yaşamaktadır. Han bir günlüğüne de olsa, her şeyden uzakta bir balayı tatili yapmak istese de evde yaşanacak bir sorun yüzünden acilen dönmek zorunda kalırlar. Hikmet Safiye ve Gülben’e Han’ın evlendiğini söyler. Safiye’nin dünyası başına yıkılacaktır.