Ana sayfa Sosyal Medya Şeref Sözü dizisi iyi de, bu şiddet meselesi yine eleştiri aldı!

Şeref Sözü dizisi iyi de, bu şiddet meselesi yine eleştiri aldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında yakında izleyicilerle buluşacak olan dizilerden birisi de Şeref Sözü… Çekimlerine yoğun bir tempoda devam eden dizinin başrollerinde Tolgahan Sayışman, Sude Zulal Güler ve Hülya Darcan bulunuyor.

Aras Aydın, Öykü Çelik, Toprak Sağlam gibi önemli isimleri de kadrosunda buluşturan Şeref Sözü dizisinin fragmanları yayınlanmaya devam ediyor. Dizinin ilk bölümünden ilk fragman paylaşıldı.

Türkiye dizi tarihinde ilk kez 480 bin m2’lik bir ada dev bir platoya dönüştürdü. Çekimler ve mekanlar çok etkileyici. Ancak hikaye noktasında izleyicilerin bazı itirazları bulunuyor. Yine kadına şiddet eleştirilerinin yapıldığı bir dizi olarak sosyal medyada konuşulan Şeref Sözü, artık bu tür yapımlara tepkili izleyiciler tarafından eleştirildi.

Şeref Sözü dizisini özellikle Tolgahan Sayışman hayranları heyecanla bekliyor. Şampiyon dizisinden sonra bambaşka bir karaktere bürünen oyuncu, sosyal medyada hayranları tarafından destekleniyor. Ancak kadına şiddet konusunda duyarlı izleyiciler için eleştiriler bitmeyecektir.

Özel tasarım tablolar, mobilyalar ve objeler ile bezeli dünya jet sosyetesi ile yarışır haldeki Adabeyli Konağı ve tüm mekanları ile ‘Şeref Sözü’nün ilk tanıtımı dikkatleri çekti.

Görkemli prodüksiyonu, çarpıcı hikayesi ve zengin oyuncu kadrosuyla yeni sezonun en çok dikkat çeken dizisi olan ‘Şeref Sözü’nün birinci bölümünün ne zaman yayınlanacağı ise açıklanmadı.