Ana sayfa Sosyal Medya Ah Meliha ah Ayla! Evrim Alasya ve Melisa Sözen, Kırmızı Oda’da yaktınız yürekleri!

Ah Meliha ah Ayla! Evrim Alasya ve Melisa Sözen, Kırmızı Oda’da yaktınız yürekleri!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamlarının artık en çok izlenen dizisinin Kırmızı Oda olduğu net… Reytingler bunu gösteriyor, sosyal medya yansıması bu durumu anlatıyor… Binnur Kaya’nın başrolündeki tv8 dizisi her hafta, yeni olaylarıyla yürekleri yakmaya devam ediyor.

Dizinin ilk 5 bölümünde yer alan Evrim Alasya, Meliha karakteri ile izleyicilere gözyaşı döktürmeye doymadı… Meliha’nın yürek yaraları sosyal medyaya dert oldu. Kırmızı Oda, 6. bölüm fragmanında Doktor hanımın, “Meliha dur, dur Meliha, dur” sesleri kulakları çınlattı. O anları videodan izleyebilirsiniz. Ayrıca Meliha ile ilgili sosyal medyada o kadar çok paylaşım yapıldı ki, izleyicilerin yürekleri yanmış belli ki…

Binnur Kaya, Tülin Özen, Burak Sevinç, Meriç Aral, Halit Özgür Sarı, Gülçin Kültür Şahin gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı dizide Evrim Alasya’nın canlandırdığı Meliha için sosyal medyada birçok mesaj yazıldı. Yaşadıkları, gün yüzü görmemiş hayatı üzerine türlü türlü yorumlar yapıldı.

Evrim Alasya da karakteri o kadar güzel canlandırdı ki, övgüler üst üste geldi. Benzer mesajlar Alya karakterine hayat veren Melisa Sözen için de paylaşıldı.

“Melisa Sözen mükemmelsin insanı kendine hayran bırakıyorsun” diye yorum yapan izleyiciler, Alya rolü ile oyuncunun ödül alması gerektiğini belirten ifadeler kullanıyor.

İşte sosyal medyaya yansıyan o mesajlardan bazıları…

Ah Meliha ah Ayla! Evrim Alasya ve Melisa Sözen, Kırmızı Oda'da yaktınız yürekleri! 17 Ah Meliha ah Ayla! Evrim Alasya ve Melisa Sözen, Kırmızı Oda'da yaktınız yürekleri! 18 Ah Meliha ah Ayla! Evrim Alasya ve Melisa Sözen, Kırmızı Oda'da yaktınız yürekleri! 19 Ah Meliha ah Ayla! Evrim Alasya ve Melisa Sözen, Kırmızı Oda'da yaktınız yürekleri! 20 Ah Meliha ah Ayla! Evrim Alasya ve Melisa Sözen, Kırmızı Oda'da yaktınız yürekleri! 21  Ah Meliha ah Ayla! Evrim Alasya ve Melisa Sözen, Kırmızı Oda'da yaktınız yürekleri! 22 Ah Meliha ah Ayla! Evrim Alasya ve Melisa Sözen, Kırmızı Oda'da yaktınız yürekleri! 23 Ah Meliha ah Ayla! Evrim Alasya ve Melisa Sözen, Kırmızı Oda'da yaktınız yürekleri! 24 Ah Meliha ah Ayla! Evrim Alasya ve Melisa Sözen, Kırmızı Oda'da yaktınız yürekleri! 25 Ah Meliha ah Ayla! Evrim Alasya ve Melisa Sözen, Kırmızı Oda'da yaktınız yürekleri! 26 Ah Meliha ah Ayla! Evrim Alasya ve Melisa Sözen, Kırmızı Oda'da yaktınız yürekleri! 27