Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Seren Serengil ve Deniz Akkaya’dan küfürbaz takipçilerine büyük şok!

Seren Serengil ve Deniz Akkaya’dan küfürbaz takipçilerine büyük şok!

tarafından ker_def

Duymayan Kalmasın isimli televizyon programında bir dönem partnerlik yapan Deniz Akkaya ve Seren Serengil, sosyal medyadaki hakaret içerikli takipçi mesajlarından bir hayli dertli.

Sosyal medyayı etkin kullanan iki ünlü isim Seren Serengil ve Deniz Akkaya, takipçilerinin paylaşımlarına yönelik yaptıkları hakaret kastı taşıyan ifadelerini savcılığa şikayet etti.

Savcılık da gelen bu şikayet üzerine soruşturma başlattı.

Instagram’da yapılan paylaşımlara gelen onur kırıcı, şeref ve saygınlıktan uzak yorumlar inceleme altına alındı.

Sabah gazetesinin haberine göre Seren Serengil’in savcılığa verdiği dilekçede ise, bir sosyal medya kullanıcısının sistematik olarak Serengil’in her fotoğrafının altına hakaret içerikli sözler yazdığı ifade edildi. Ünlü sunucu adına fanlarının açtığı hesaplara da aynı şekilde yorum yapan şüphelinin, savcılık tarafından tespit edilerek cezalandırılması talep edildi.

Deniz Akkaya, avukatı Melih Erkul aracılığıyla verdiği dilekçesinde; Abdulrahman T. isimli şahsın hakaretlerine ve iftirasına maruz kaldığını söyledi. Akkaya’nın binlerce takipçisinin önünde şüpheli Abdulrahman T. tarafından sinkaflı cümleler ve tehditkar sözlerle hakarete uğradığı ifade edilen dilekçede, şüpheli hakkında soruşturma başlatılması talep edildi.