Ana sayfa Sinema Yargı’nın avukat Seda’sı Nergis Öztürk, Bergen filminde çok şaşırtacak!

Yargı’nın avukat Seda’sı Nergis Öztürk, Bergen filminde çok şaşırtacak!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Farah Zeynep Abdullah’ın arabesk şarkıcısı Bergen’i canlandırdığı film 4 Mart’ta sinemalarda izleyiciyle buluşacak. Abdullah’ın başrolü Erdal Beşikçioğlu ile paylaştığı Bergen filminin bir oyuncusu da Nergis Öztürk. Halen Yargı dizisinde avukat Seda’yı canlandıran Öztürk, Bergen filmindeki karakteriyle izleyiciyi çok şaşırtacak.

Sevilen oyuncu Farah Zeynep Abdullah birkaç gün önce sosyal medya hesabından başrolünde yer aldığı Bergen filminin hem filmin tanıtım filmini hem de vizyon tarihini paylaştı. Filmin tanıtımı izleyenlerin tüylerini resmen diken diken etti.

Yargı’nın avukat Seda’sı Nergis Öztürk, Bergen filminde çok şaşırtacak! 66

Tanıtımda çok dikkat çeken bir ayrıntı daha vardı. O da usta oyuncu Nergis Öztürk’tü. Bugüne kadar birçok dizide ve filmde rol alan yetenekli oyuncu Avlu dizisinde canlandırdığı psikopat hapishane müdürü karakteriyle yeteneğini ortaya koymuştu.

Usta oyuncu halen Kanal D’de yayınlanan ve fırtınalar estiren Yargı dizisinde avukat Seda’yı canlandırıyor. Ceylin’in kardeşi İnci’nin katili Onur’un teyzesi olan Seda işinde uzman çok cevval bir avukat olarak karşımıza çıkıyor.

Yargı’nın avukat Seda’sı Nergis Öztürk, Bergen filminde çok şaşırtacak! 67

Nergis Öztürk Bergen filminde ise bir gazino şarkıcısını canlandırıyor. Yargı dizisinde şık ve sade görünümüyle dikkat çeken Öztürk, Bergen’de ise kabarık saçları, şatafatlı makyaj ve kıyafetiyle tam bir gazino şarkıcısı olarak karşımıza çıkıyor.

Yönetmenliğini Mehmet Binay ve Caner Alper’in üstlendiği filmde ayrıca Tilbe Saran, Nergis Öztürk, Ali Seçkiner Alıcı, Şebnem Sönmez, Çağdaş Tekin ve Ahmet Kayakesen gibi başarılı oyuncular yer alıyor. Film, 80’li yıllarda Acıların Kadını Bergen adıyla ün yapan ve sevdiği adamın kezzaplı saldırısı yüzünden bir gözünü kaybeden şarkıcının hayatını anlatıyor.