Ana sayfa Sosyal Medya Serenay Sarıkaya sosyal medyada ağır eleştiriliyor!

Serenay Sarıkaya sosyal medyada ağır eleştiriliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Serenay Sarıkaya ile Cem Yılmaz’ın Atina’da birlikte görüntülenmelerinden sonra aşkları ortaya dökülmüştü. Sarıkaya, dün İstanbul’a dönmüş ve “Tatil gayet iyi geçti. Ne söyleyeyim, her şey gördüğünüz gibi” diyerek bu aşkı doğrulamıştı.

Cem Yılmaz, konuyu yalanlamasa bile kabul eden bir söz de söylemedi. Gerçi artık buna da gerek kalmadı. Serenay Sarıkaya’nın aşkı doğrulamasının ardından sosyal medyada hayranlarından bir bölümü “Kimse kimsenin hayatına karışamaz” derken, diğer grup ise ünlü oyuncuya büyük eleştirilerde bulundu.

Sarıkaya’nın yaşına uygun birisi ile olması gerektiğini, Kerem Birsin’den sonra Cem Yılmaz ile aşk yaşamasına çok şaşırdıklarını belirten takipçileri, sosyal medyada ünlü oyuncuyu gündemin ilk sıralarına taşıdı.

Serenay Sarıkaya sosyal medyada ağır eleştiriliyor! 8

Binlerce mesaj paylaşıldı.Olumlu veya olumsuz söylemler vardı. Cem Yılmaz’a da Acun Ilıcalı gibi kendilerinden yaşça küçük isimlerle birlikte olmaları nedeniyle tepkiler var.

Sarıkaya hayranlarının önemli bir bölümünün büyük hayal kırıklığı yaşadığını da sosyal medya mesajlarında görebilirsiniz.

Serenay Sarıkaya sosyal medyada ağır eleştiriliyor! 9