Ana sayfa Sosyal Medya Serenay Sarıkaya ve Merve Dizdar yorgun ama mutlu!..

Serenay Sarıkaya ve Merve Dizdar yorgun ama mutlu!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Serenay Sarıkaya’nın başrolünde olduğu Alice Müzikali’nin yeni sezon gösterileri için provalar başladı.  Pandeminin öncesinde başlayan ve pandemi döneminde de ara vermek durumunda kalan Alice Müzikali geçtiğimiz Şubat ayında yeniden izleyicilerle buluşmuştu.

Büyük ilgi gören müzikalin yeni sezonda devam edip etmeyeceğine dair net bir bilgi yoktu. Hatta müzikalin artık izleyicilerle buluşmayacağı ile ilgili bilgiler de son aylarda sıklıkla konuşuldu.

Bir dijital platformda yayınlanması da gündeme gelen Alice Müzikali’ne devam etme kararı verildi. Bu kararın altında müzikale, izleyicilerin büyük ilgisinin devam etmesi gösterilebilir.

Serenay Sarıkaya, Ezgi Mola, Enis Arıkan, Merve Dizdar, Şükrü Özyıldız ve İbrahim Selim’in sahne aldığı müzikal çok yakında izleyici ile buluşacak.

Serenay Sarıkaya ve Merve Dizdar yorgun ama mutlu!.. 7

Provalardan fotoğraf paylaşan Serenay Sarıkaya Merve Dizdar ile verdiği poza, “6 saat prova yapmışlar… Ezber provası/ Ukulele provası/ Şan dersi/ Dans provası/ Kavuştuk… Yeniden sahnemizde sizlerle buluşmak için sabırsızlanıyoruz…” notunu düştü. Merve Dizdar paylaşımın altına; “Eve döndük” yorumunu yaptı.

Yeni sezonda da Alice Müzikali ile sahnelerde yer alacağını duyuran oyuncu, böylelikle hayranlarını bir kez daha heyecanlandırdı. Alice Müzikali Kasım ayında, 22 Kasım Salı ve 23 Kasım Çarşamba günü saat 21.00’de Zorlu PSM’de sahne alacak.