Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Küçük Gün Işığı dizisinde izleyici ikilemde kaldı, büyük tartışma konusu ortaya çıktı!

Bir Küçük Gün Işığı dizisinde izleyici ikilemde kaldı, büyük tartışma konusu ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında izleyicilerle pazartesi akşamları buluşan Bir Küçük Gün Işığı dizisi, geçtiğimiz bölümüyle tüm kişiler kategorisinde birincilik elde ederek, çok iyi reytinglerle yoluna devam ediyor. Seray Kaya ve Berk Oktay ikilisinin çok iyi bir dizi çifti olmasının etkisi de izleyici ilgisinin yüksek olmasının nedenlerinden birisi olarak gözüküyor.

Bir Küçük Gün Işığı dizisinde oyunculuk performansı ile büyük ilgi gören bir başka isim ise Dila karakterini canlandıran Tuğçe Açıkgöz oldu. Dizinin hikayesinde her şeyin bir anda değişeceği ve artık olayların daha da sertleşeceği bir döneme gireceğiz.

Elif karakterinin gerçekleri öğrenmesi ve ardından Dila’ya hesap sormak için harekete geçmesi yeni olayların yaşanmasına neden olacak. Dila, kendisinin doğurduğu ama Elif’in bakmakta olduğu Güneş’in velayetini almak için kararlılık sergileyecek.

Bir Küçük Gün Işığı dizisinde izleyici ikilemde kaldı, büyük tartışma konusu ortaya çıktı! 8

İşte bu noktada da dizi hayranları büyük bir ikilem içinde. Küçük Güneş, kendisini doğuran annesi Dila’dan korkuyor ve izleyiciler de onları bir anne – kız olarak düşünemiyor bile…

Elif ise kendisi doğurmamış olsa bile Güneş’e o kadar iyi bakıyor ki, işte bu durum bir ikilime yol açıyor. Dizinin 21 Kasım Pazartesi akşamı yayınlanacak olan 12. yeni bölümünde “Bbir çocuğu doğuran mı onu sevgi ile büyüten mi annesidir?” sorusu ile birlikte bir tartışma da gündeme gelecek.

Pazartesi akşamlarının vazgeçilmez dizisi “Bir Küçük Gün Işığı”nda dizisinde heyecan verici sürpriz gelişmeler, milyonlarca izleyici tarafından heyecanla takip ediliyor.

Başrollerini Seray Kaya, Berk Oktay, Esra Dermancıoğlu, Tuğçe Açıkgöz, Şeyma Korkmaz Mete, Azra Aksu, Güneş Hayat, Yılmaz Bayraktar, Beren Kotan, Gizem Ünsal ve Yiğit Yapıcı’nın paylaştığı dizinin hikayesindeki akıcılık da başarının nedenlerinden birisi olarak gösteriliyor.

Geçtiğimiz hafta yayınlanan 11. bölümde; Fırat’ın Elif’e her şeyi itiraf ettiği anlar gecenin en etkileyici ve konuşulan sahnesi oldu. Uzun süredir gün yüzüne çıkmayı bekleyen gerçeklerin tüm dengeleri nasıl değiştireceği büyük merak konusu oldu.

Bir Küçük Gün Işığı dizisinde izleyici ikilemde kaldı, büyük tartışma konusu ortaya çıktı! 9

Sonunda Güneş’in annesinin kimliğini öğrenen Elif, yaptıklarının hesabını sormak için Dila’nın kapısına dayanırken, bambaşka bir şeyin fitilini ateşlediğinin farkında değildi… Dila, Güneş’i almak için harekete geçmeye karar verir.

Şimdi nefesler tutuldu! İzleyiciye bu soruyu sorgulatacak Bir Küçük Gün Işığı’nın yeni bölümü güçlü hikayesi ve başarılı oyuncularıyla 21 Kasım Pazartesi akşamı atv’de ekranlara gelecek.