Ana sayfa Dizi Haberleri Kuruluş Osman dizisinde yeni ve çok etkili bir dizi çifti doğuyor!

Kuruluş Osman dizisinde yeni ve çok etkili bir dizi çifti doğuyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çarşamba akşamları atv ekranında yayınlanmakta olan Kuruluş Osman dizisi, geniş oyuncu kadrosunu dördüncü sezon öncesinde de takviye etti. Diziye katılan 13 yeni isimden birisi de Miray Akay oldu. Genç oyuncu dizinin hikayesinde Alçiçek isimli karakteri canlandırıyor.

Miray Akay’ın dördüncü sezonda hikayeye dahil olması ile birlikte yeni bir dizi çifti de ortaya çıkmaya başladı. Taha Baran Özbek’in canlandırdığı ve gayet de başarılı gözüktüğü Aktemur karakteri ile Alçiçek arasındaki yakınlaşma, bir dizi çiftinin daha gündeme gelmesini sağladı.

Miray Akay, dördüncü sezonda sete katıldı ve şimdiye kadar da az sayıda bölümde yer aldı. Ancak kendisini 4 yıldır bu hikayenin bir parçası gibi hissettiğini söylüyor. Bozdağ Film’in youtube kanalındaki açıklamalarında Miray Akay, ekipteki herkesin kendisine sıcak kanlı davrandığını ve hiç yabancılık çekmediğini söyledi.

Kuruluş Osman dizisinde yeni ve çok etkili bir dizi çifti doğuyor! 8

Yoğun ve zorlayıcı sahnelere rağmen Miray Akay, ekip uyumu ile bunların üstesinden geliyor ve sette herkes ile de iyi anlaşıyor. Birçok sahnede birlikte rol aldığı Baran Taha Özbek ile çok iyi anlaştıklarını belirten Miray Akay, dizideki yeni aşkın büyük olaylarla sınanacağını söyledi.

Önümüzdeki bölümlerle ilgili merak uyandıran açıklamalarda bulunan Miray Akay, yeni dizi çifti için şu değerlendirmeyi yaptı: “Alçiçek ve Aktemur aşkının büyüyeceğini ancak pek çok engelle karşılaşacağını düşünüyorum. İkisinin arasında kaçan kovalanır gibi bir durum var. Alçiçek, asi bir karakter. Aktemur da delikanlı. Birbirlerine açılmaları lazım.”

Kuruluş Osman dizisinde yeni ve çok etkili bir dizi çifti doğuyor! 9

Alçiçek ile Aktemur aşkı engellerle savaşırken, sosyal medyada da Miray Akay ile Taha Baran Özbek ikilisine destek gelecektir. Kuruluş Osman dizisinin hayranları yeni dizi çiftinin hikayenin ilerleyen dönemlerinde nasıl bir yöne doğru ilerleyeceklerini şimdiden çok merak ediyor.

Miray Akay röportajında, sette unutamadığı anılar hakkında atla beraber Yenişehir’e giriş yaptığı sahneyi unutamadığını açıkladı. Oyuncu, “Sette ilk günüm ilk sahnemde atı şaha kaldırıp oynamam gerekiyordu. Set başlamadan önce at binme ve kılıç kullanma eğitimi almış olsam da, daha önce hiç şaha kalkmamıştım. O yüzden çok panik olmuştum. O sahneyi titreyerek oynamıştım” açıklamasıyla da dikkatleri çekti.