Ana sayfa Sosyal Medya Serenay Sarıkaya’dan Şahmaran dizisinden sonra bir sürpriz daha geldi!

Serenay Sarıkaya’dan Şahmaran dizisinden sonra bir sürpriz daha geldi!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya hayranları heyecanla Netflix’te yakın bir zaman içinde yayınlanması beklenen Şahmaran isimli diziyi bekliyor. İlk sezonu geçen yıl çekilen dizinin ekibi geçtiğimiz ay da yeniden Adana’da sete çıktı ve ikinci sezon çekimleri yapıldı. Serenay Sarıkaya ile Burak Deniz ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin yayınlanmasına çok az bir zaman kaldığı da ortaya çıktı.

Serenay Sarıkaya hayranları Şahmaran projesinin heyecanını yaşarken, oyuncunun pandemi döneminde başlayan Alice Müzikali için de alının yeni karar herkesi sevindirdi. Bir süredir ara veren müzikal, toplam 73 kez sergilendi ve hepsinde de tüm biletlerin satılması büyük bir başarı olarak tarif ediliyor.

Serenay Sarıkaya'dan Şahmaran dizisinden sonra bir sürpriz daha geldi! 10

İlk kez 7 Şubat 2019’da perde açan, pek çok kez kapalı gişe oynayan Alice Müzikali; 23. Afife Tiyatro Ödülleri’nde “Haldun Dormen Özel Ödülü” ve En İyi Koreografi Ödülleri’nin sahibi oldu.

Alice Müzikali, verdiği kısa aranın ardından geri dönüyor. Biletleri satışa çıktıktan kısa bir süre sonra tükenen Alice Müzikali, 22 Kasım’da 74’üncü kez sahnelenecek.

Serenay Sarıkaya’nın “Alice” olarak seyirci karşısına çıktığı müzikalde, Ezgi Mola Kraliçe, Enis Arıkan Tavşan, Şükrü Özyıldız Şapkacı, İbrahim Selim Kral, Merve Dizdar ise Kedi rolü ile başrolleri paylaşıyor.

Serenay Sarıkaya'dan Şahmaran dizisinden sonra bir sürpriz daha geldi! 11

BKM, Zorlu PSM ve id ortak yapımcılığında, dünya sahnelerinin dev prodüksiyonlarına ev sahipliği yapan Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde izleyicisi ile yeniden buluşacak olan müzikal için büyük hazırlıklar yapılıyor. Alice Müzikali’nin sahnelenebilmesi amacıyla; dev sahne prodüksiyonu, etkileyici görsel efektleri, benzersiz kostümleri, müzikleri ve birbirinden yetenekli oyuncu kadrosu bir araya getirildi.