Ana sayfa Dizi Haberleri Üç Kız Kardeş dizisinde bir garip durum; kavga çıktıkça izleyici sadakati artıyor!

Üç Kız Kardeş dizisinde bir garip durum; kavga çıktıkça izleyici sadakati artıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında yayınlanan Üç Kız Kardeş dizisinin her yeni bölümü izleyicileri daha da içine çekiyor ve milyonlarca kişi her yeni bölümü büyük bir heyecanla bekliyor. Özgü Kaya ve Berker Güven ikilisinin başarılı performansları da dizinin reytinglerde zirveye çıkmasını sağlıyor.

Türkan ile Somer karakterlerinin hikayedeki her halleri artık izleyiciler için övgü nedeni olmaya başladı. Özellikle de tutkulu kavga sahneleri, birçok izleyicinin artık vazgeçilmez sahneleri oldu. Bu kavga sahnelerini önemli kılan detay ise, tutku kelimesi ile açıklanabilir.

Türkan ile Somer’in birbirine olan tutkusu kavgalarına bile yansıyor. Onların bu halini gören izleyiciler de haliyle diziden etkileniyor ve bölümün nasıl geçtiğini bile anlamıyor. 26. yeni bölümü ile 15 Kasım Salı akşamı izleyicilerle bir kez daha buluşacak olan dizide, Türkan ile Somer’in tutkulu ve birbirlerine karşı ne kadar savunmasız olduklarını anlatan anlar izleyeceksiniz.

Üç Kız Kardeş dizisinde ir garip durum; kavga çıktıkça izleyici sadakati artıyor! 7

Tabii ki hikayenin gücünün yanı sıra Özgü Kaya ile Berker Güven ikilisi de karakterleri o kadar başarılı şekilde içselleştirdi ki, sanki rol yapmıyorlar da gerçekten o anları hissederek yaşıyorlar gibi görünüyorlar.

Bazı dizi hayranları ise artık Mine’nin aynı evde yaşamaması gerektiğini ve senaristlerin bu konuda bir adım atarak, Mine’yi bir şekilde evden göndermelerinin dizinin gidişatına daha olumlu katkısının olacağını düşünüyor.

Üç Kız Kardeş dizisi hikaye gücünü arkasına aldı ve etkili oyunculuk performanslarıyla da sezonun en iyi yapımlarından birisi olarak yoluna devam ediyor.