Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim dizisinde Doruk ve Asiye bütünleşmesi, Onur ve Yazgı için bir hayalden ibaret!

Kardeşlerim dizisinde Doruk ve Asiye bütünleşmesi, Onur ve Yazgı için bir hayalden ibaret!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeşlerim dizisinde izleyicileri derinden etkileyen Asiye ve Doruk karakterleri milyonlarca dizi hayranının ilgisini çekiyor. Onur Seyit Yaran ile Su Burcu Yazgı Coşkun da bu karakterler sayesinde geniş bir hayran kitlesinden destek buluyor.

Sosyal medyada çok uzun süredir en çok konuşulan ünlüler listesinde kadın ve erkek oyuncular arasında birinciliklerini sürdüren ikili, Asiye ve Doruk uyumunun meyvelerini hala topluyor. Bu iki karakterin bu kadar güçlü bir uyum sergilemesi de onların, karakterleri ile özdeşleşmesinden kaynaklanıyor.

Peki Onur ve Yazgı, canlandırdıkları karakterlere gerçekten benziyor mu? Benzediklerini düşünenler var ise, yanılıyorlar. İki genç oyuncu da kendi karakterleri ile dizideki Asiye ve Doruk arasında ciddi farklar olduğunu söyledi.

Kardeşlerim dizisinde Doruk ve Asiye bütünleşmesi, Onur ve Yazgı için bir hayalden ibaret! 7

Her iki oyuncu izleyici gözünde Asiye ve Doruk olarak akıllara yerleşti. Birçok kişi de karakterleri ile özdeşleşen iki genç oyuncunun Asiye ve Doruk’a ne kadar benzediği merak ediyor.

Gerçek hayatta Onur Seyit Yaran ile Su Burcu Yazgı Coşkun’un canlandırdıkları karakterlere hiç benzemediğini biliyor musunuz? Onedio’nun youtube kanalındaki programda hayranlarından gelen soruları yanıtlayan ikili, önemli bilgiler verdi.

Hayranlardan gelen soru üzerine, iki oyuncu da aynı tavrı sergiledi ve “Benzemiyoruz” diyerek net bir ifadede bulundu.

Onur Seyit Yaran soruyu şu sözlerle yorumladı: “Evet karakterler bizimle bütünleşti. Artık Doruk’un ne diyeceğini artık ben yazılandan daha iyi biliyor gibi hissediyorum. O yüzden bundan kaynaklı. Ama benziyor muyuz, yok yani benzemiyoruz. Alakasız iki karakter.”

Su Burcu Yazgı Coşkun ise, “Sadece artık karakterlerimizi çok iyi tanıyoruz. O yüzden bütünleştik, yoksa benzediğimiz için değil” diye konuştu.