Ana sayfa Sosyal Medya Serenay Sarıkaya’nın hayatını değiştiren kadını tanıyor musunuz?

Serenay Sarıkaya’nın hayatını değiştiren kadını tanıyor musunuz?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, ID İletişim’in sahibi Ayşe Barım’ın hayatını değiştiren kişi olduğunu instagram hesabından yaptığı paylaşım ile duyurdu.

Sektörde birçok kişinin elinden tutan ve onları bir star olma yolunda yönlendiren Ayşe Barım, Serenay Sarıkaya’ya ilk günden bu yana destek oldu.

Sarıkaya da, Ayşe Barım ile fotoğrafını paylaştı ve kendisine kattıkları için teşekkür etti.

İşte Serenay Sarıkaya’nın Ayşe Barım mesajı:

Hayatına değdiğin herkesin yolculuğunu sonsuza kadar değiştirdin, güzelleştirdin. Benimkini de öyle… Seni ilk tanıdığım günü hatırlıyorum. Saygıdan ve heyecandan tir tir titreyen, ne yapacağını, nereye gideceğini bilemeyen Serenay’ı… Ayşe Barım’la çalışacaktım daha ötesi var mı? Öyle bir efsanesin işte… O günden bu güne yoluma tuttuğun ışıkla, zekanla, pırlanta kalbinle, bana olan inancınla bak bugün sapasağlam genç bir kadın ve herkesin deyimiyle koca bir star oldum işte… Bana öğrettiğin, kattığın her şey için sana minnettarım. Bir menajerden çok yol arkadaşı, hayal ortağı, dert ortağı, aile oldun bana… Hayallerimi gerçekleştirebilmem için beni yüreklendirdiğin, bana inandığın, hep yanımda olduğun için sonsuz teşekkürler canım Ayşem… Seni çok seviyorum. Işıksın… Hep var ol…! ♥️

Serenay Sarıkaya'nın hayatını değiştiren kadını tanıyor musunuz? 7