Ana sayfa Dizi Haberleri Serenay Sarıkaya’nın işine gelmedi, projeye veda etti!

Serenay Sarıkaya’nın işine gelmedi, projeye veda etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz yıl uzun bir süre Bergen filminin hazırlıkları için çalışmalar yapmıştı. Şan dersleri alan ve Bergen’in hayatını en iyi şekilde yansıtabilmek için büyük emek harcayan ünlü oyuncu, pandemi nedeniyle yaşanan ertelemeler nedeniyle de bir süredir bekliyordu.

Bergen filminde üst üste gelen ertelemeler ve yaşanan sıkıntılar sonrasında Serenay Sarıkaya, projeden ayrıldı. Ünlü oyuncu ayrılık nedenini de yaptığı bir açıklama ile duyurdu. Bergen filminden uzun süre ses çıkmamıştı. Son ortaya konan çekim takvimi ise güzel oyuncunun diğer programı ile çakıştı.

Serenay Sarıkaya da bu çakışma nedeniyle Bergen filminde yer alamayacağını instagram hesabından duyurdu. Ünlü oyuncu şu sözlerle projeye veda ettiğini açıkladı:

“Sevgili arkadaşlar, yaklaşık iki buçuk seneyi aşkın zamandır heyecanla hazırlandığım ve hayata geçmesini beklediğim Bergen’in hayatını konu alan film, defalarca kez pandemi ve farklı sebepler yüzünden ertelenmek zorunda kalmıştı. Kısa bir süre önce tarafıma iletilmiş olan yeni çekim takvimi, önceden belirli olan iş takvimimle çakıştığı için Bergen filminde olamayacağım yapımcılarımızla paylaşmıştım, sizlerle de paylaşmak istedim. Tüm Bergen filmi ailesine bu yolculuklarında başarılar dilerim. ”

Serenay Sarıkaya'nın işine gelmedi, projeye veda etti! 9

Bergen filminde Serenay Sarıkaya’nın yerine Demet Evgar’ıın düşünüldüğüne yönelik iddialar da ortaya atıldı.