Ana sayfa Sosyal Medya Masumlar Apartmanı’nı bırakan Farah Zeynep Abdullah’a izleyiciler çok kızgın! “Kariyerini mahvediyor!”

Masumlar Apartmanı’nı bırakan Farah Zeynep Abdullah’a izleyiciler çok kızgın! “Kariyerini mahvediyor!”

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – TRT 1’in başarılı dizilerinden Masumlar Apartmanı’ndaki ayrılık haberi izleyicilerde şok etkisi yarattı. Farah Zeynep Abdullah’ın diziden ayrılacağını öğrenen izleyiciler oyuncuyu her seferinde yer aldığı dizileri yarı yolda bırakmakla suçladı ve kariyerini mahvettiğini öne sürdü.

Masumlar Apartmanı’nın en renkli karakterlerinen İnci’yi canlandıran Farah Zeynep Abdullah’ın bir süredir ortalıkta dolaşan ayrılacağı haberi nihayet gerçeğe kavuştu. Oyuncunun, birinci sezon finaliyle birlikte diziden ayrılacağı açıklandı.

Masumlar Apartmanı'nı bırakan Farah Zeynep Abdullah'a izleyiciler çok kızgın! “Kariyerini mahvediyor!” 14

İnci’nin senaryodan ne gerekçeyle ayrılacağı, Farah Zeynep Abdullah’ın yerine kimin geleceği henüz belli değil. Ancak izleyicinin tepkisi çok net! Farah Zeynep Abdullah’a kızgın.

Ayrılık haberi yorumlarına izleyiciler Farah Zeynep Abdullah’ın bunu hep yaptığını, iyi giden dizilerin ortasında projeden ayrıldığına dikkat çekti. İzleyiciler genç oyuncunun kariyerini mahvettiğini de iddia etti.

İzleyicilerden biri buna örnek olarak Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisini verdi ve “Klasik. Öyle bir geçer zamanki de aynı şeyi yapmıştı…” diye yazdı.

Masumlar Apartmanı'nı bırakan Farah Zeynep Abdullah'a izleyiciler çok kızgın! “Kariyerini mahvediyor!” 15

Bir başka izleyici de Farah Zeynep Abdullah’a son derece kızgındı. İzleyici duygularını “Öyle Bir Geçer Zaman ki sonrası hiç bir projesi tutmadı. İkidir diziden pat diye çıkıyor ve senaryo saçmaladığı için de dizilerin konusu saçmalıyor. Kendi kariyerini kendi batırmaya yeminli galiba. Dizi en başından beri ağırdı, girmeseydin o zaman. En uyuz olduğum durum ya…” sözleriyle dile getirdi.

Masumlar Apartmanı'nı bırakan Farah Zeynep Abdullah'a izleyiciler çok kızgın! “Kariyerini mahvediyor!” 16

Bir izleyici ise “Ay bu kız bütün işlerini yarım bırakmaya alıştı ya. Hem de tutmuş işler. Sonra gidip saçma sapan tutmayan işlerde oynuyor sürekli anlamsız anlamsız.” diye yazdı.

Masumlar Apartmanı'nı bırakan Farah Zeynep Abdullah'a izleyiciler çok kızgın! “Kariyerini mahvediyor!” 17

Farah Zeynep Abdullah’ın ayrılık kararına izleyicilerin tepkilerini aşağıda görebilirsiniz:

Masumlar Apartmanı'nı bırakan Farah Zeynep Abdullah'a izleyiciler çok kızgın! “Kariyerini mahvediyor!” 18

Masumlar Apartmanı'nı bırakan Farah Zeynep Abdullah'a izleyiciler çok kızgın! “Kariyerini mahvediyor!” 19

Masumlar Apartmanı'nı bırakan Farah Zeynep Abdullah'a izleyiciler çok kızgın! “Kariyerini mahvediyor!” 20

Masumlar Apartmanı'nı bırakan Farah Zeynep Abdullah'a izleyiciler çok kızgın! “Kariyerini mahvediyor!” 21