Ana sayfa Sosyal Medya Serenay Sarıkaya’nın Şahmaran mesajı son derece net ve iddialı!

Serenay Sarıkaya’nın Şahmaran mesajı son derece net ve iddialı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Serenay Sarıkaya’yı uzun bir aradan sonra setlere döndüren Şahmaran dizisinin Adana’da yapılan çekimleri sona erdi.

Serenay Sarıkaya’ya başrolde Burak Deniz’in eşlik ettiği  Şahmaran Netflix için çekildi. Merakla beklenen dizinin, platformun sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada 20 Ocak 2023 tarihinde izleyicilerle buluşacağı açıklandı.

Serenay Sarıkaya’da sosyal medya hesabında yeni dizisi ile ilgili son derece net bir mesaj verdi; Instagram’da “Eseceğiz” şeklindeki notu yayınlayan güzel oyuncu, yeni projesi ile ilgili iddiasını da böylelikle ortaya koydu.

Serenay Sarıkaya'nın Şahmaran mesajı son derece net ve iddialı! 7

İki sezonunun çekimleri de tamamlanan Şahmaran’da mistik bir hikaye anlatılıyor. Dizinin ikinci sezonu çekimleri de tamamlanıp montaj aşamasına geçilirken, ilk sezonunun da Ocak ayında yayınlanacak olması dizi hayranlarını mutlu eden bir gelişme oldu.

Yapımcılığını Tims&B Productions’ın üstlendiği Şahmaran dizisinin senaryosu Pınar Bulut’a ait. Ünlü yönetmen Umur Turugay’ın yönettiği Şahmaran dizisinde Mustafa Uğurlu, Mahir Günşiray, Mehmet Bilge Aslan, Ebru Özkan, Nil Sude Albayrak, Berfu Halisdemir, Ayşe Lebriz, Nilay Erdönmez gibi önemli isimler de kadroda bulunuyor.

Çekimleri Adana’da yapılan ve iki sezonu biten dizinin ilk sezonu 8 bölüm olarak 20 Ocak’ta izleyicilerle buluşacak. 400 yaşındaki aslında yılan olan bir grup üniversitelinin hikayesinin anlatılacağı dizide, yılan oldukları belli olmasın diye gözlerini lensle kapatan karakterlerin hikayelerine yer verilecek.