Ana sayfa Dizi Haberleri Özge Özpirinçci anlaştığı Aile dizisi için yeniden gündem oldu, bomba gibi bir hikaye ve kadro geliyor!

Özge Özpirinçci anlaştığı Aile dizisi için yeniden gündem oldu, bomba gibi bir hikaye ve kadro geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Anneliğin keyfini çıkartan ve 6 aydır da gözlerden uzak bir şekilde Bodrum’da dinlenen Özge Özpirinçci, yeniden setlere dönmek için kararını verdi. 1986 yılında İstanbul’da dünyaya gelen oyuncu, Mercan isimli kızını 1 yıl önce dünyaya getirmişti. Burak Yamantürk ile evli olan Özge Özpirinçci, kızının doğumundan önce Netflix”te yayınlanan Yakamoz S-245 dizisi için sete çıkmıştı. Bu projenin büyük ilgi görmesinin yanı sıra, İlk ve Son isimli dijital dizide de başrolde yer alan oyuncu, hayranlarını son iki projesiyle bir hayli etkilemişti.

2017 ile 2020 yılları arasında yayınlanan Kadın isimli televizyon dizisinde ise Bahar karakteri ile gönülleri bir kez daha kazanan Özge Özpirinçci, hikayenin başarısı ile adını yurt dışında birçok ülkedeki Türk dizisi hayranına da duyurmayı başardı. Kadın dizisinin çok iyi yurt dışı satışları elde etmesi, büyük gurur kaynağı oldu.

Özge Özpirinçci, yeni sezon için tekrar setlere dönüş kararı da aldı. Aile isimle yeni televizyon dizisine hazırlanan oyuncunun partneri Kıvanç Tatlıtuğ olacak. Hatırlanacağı gibi iki ünlü oyuncu, Yakamoz S-245 isimli Netflix dizisinde de birlikte rol almıştı.

Özge Özpirinçci anlaştığı Aile dizisi için yeniden gündem oldu, bomba gibi bir hikaye ve kadro geliyor! 8

Oyuncu, yeni dizi projesinden bahsederek rolü kabul ettiğinin mesajını da verdi. Özpirrinçci, “Rolü kabul ettim. Ortaya çıktığında konuşmak keyifli oluyor, ortaya çıktığında tekrar konuşuruz” dedi.

Kıvanç Tatlıtuğ da röportajında Aile dizisinde yer alacağını söylemiş ama partneri konusunda bilgi vermek istememişti. Özge Özpirinçci de bunun ticari konular olduğu için kendisinin de dizi hakkında detay veremeyeceğini ifade etmekle yetindi.

Ancak bilinen bir gerçek var ki, Aile isimli yeni dizi için çalışmalar yoğun bir şekilde devam ediyor. Bir mafya hikayesi olarak ortaya çıkan diziyi Ahmet Katıksız yönetecek. Senaryosunu Hakan Bonomo’nun yazdığı dizide Kıvanç Tatlıtuğ’un bir gece kulübünü işleten Aslan karakterini canlandıracağı ortaya çıktı.

Özge Özpirinçci anlaştığı Aile dizisi için yeniden gündem oldu, bomba gibi bir hikaye ve kadro geliyor! 9

Özge Özpirinçci ise bu hikayede Aslan karakterinin ailesini tedavi etmeye çalışan psikolog Devin olarak yerini alacak. Aile, çok beğenilen The Sopranos isimli Amerikan dizisinin yerli uyarlaması olarak izleyicilerle buluşacak.

Aile dizisinin oyuncu kadrosunda; Canan Ergüder, Yurdaer Okur, Yüsra Geyik, Nizam Namidar gibi oyuncuların da isimleri sayılıyor. Ay Yapım imzasını taşıyan ve Show TV’de ekrana gelecek diziden başka bir detay bulunmuyor.