Ana sayfa Müzik Serkan Çağrı ve Cafe Aman İstanbul’dan muhteşem kapanış konseri!

Serkan Çağrı ve Cafe Aman İstanbul’dan muhteşem kapanış konseri!

tarafından ker_def

8. Uluslararası Klarnet Festivali’nin kapanış konserini gerçekleştiren Serkan Çağrı ve Cafe Aman İstanbul tüm müzikseverlere iki yakanın dostluğunu şarkılarla hatırlattı.

Mustafa Kemal Kültür Merkezi’nde düzenlenen konserde geçmişten günümüze sevilen Türk ve Yunan şarkıları aynı çatıda buluştu. Telli Telli, Kayıkçı, Manolya, Mahalla ve Gülbahar gibi şarkıların seslendirildiği bu muhteşem konserde Kos adasından gelen Horokos Dans Grubu’nun danslarıyla keyifli dakikalara şahit olundu.

Olmasa Mektubun isimli şarkıyı çalan Uluslararası Klarnet Festivali sanat direktörü Serkan Çağrı dakikalarca alkışlandı.

Serkan Çağrı ve Cafe Aman İstanbul'dan muhteşem kapanış konseri! 7

Festivali her sene daha da ileriye taşımaya çalıştıklarını anlatan Serkan Çağrı ” Bu yıl Festivali ilk defa Ankara’da gerçekleştirdik. Ankara seyircisi bizi çok güzel karşıladı çok mutlu etti ve bizler de sanatseverler sayesinde Ankara’da festival yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Serkan Çağrı ve Cafe Aman İstanbul konseri ile sekizinci senesinde unutulmaz bir kapanış yapan Uluslararası Klarnet Festivali dokuzuncu yılı için hazırlıklara şimdiden başladı.

ŞUNLAR DA HOŞUNUZA GİDEBİLİR