Ana sayfa Sosyal Medya Pelin Akil geri dönüyor, heyecan sardı dört bir yanını!

Pelin Akil geri dönüyor, heyecan sardı dört bir yanını!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Ünlü oyuncu Pelin Akil, ikiz bebekleri Alin ve Lina’nın doğumundan sonra yeniden kariyerin basamaklarını tırmanmaya başladı. Bu sefer ekranda değil, sahnede izleyeceksiniz.

Partneri şovmen Kaan Sekban ile birlikte ‘Son 5 Yıl’ isimli müzikal oyunu ile 11 Aralık’ta Zorlu sanat merkezinde izleyicilerle buluşacak olan Pelin Akil, 14 Aralık’ta da Uniq’de sahneye çıkacak.

“Heyecan sardı dört bir yanımı” notuyla instagram hesabından video paylaşan oyuncu, duygularını ifade etti.

Pelin Akil şöyle konuştu: “Prömiyer heyecanı herkesi sarmaya başladı!. Biz de hem biraz heyecanımızı yatıştırmak hem de sizleri bu heyecana daha çok ortak etmek için bir takım muzurluklara giriştik.

Önce hem kendimizin hem de birbirimizin oynadığı karakterleri deşifre ettik, yönetmenimizden müzik direktörümüze kadar tüm ekip bir miktar dedikodu eşliğinde oyunun perde arkasını anlatmaya çalıştık. Provalar sırasında birbirimizde gözlemlediklerimizi sansürsüzce anlattık. Bir yandan gelen acı tatlı yorumları büyük bir olgunlukla(!) okurken, bir yandan birbirimizi ne kadar iyi tanıdığımızı test ettik.”

Akil, tüm bu hikayeleri de müzikalin instagram hesabından paylaşılacağının bilgisini verdi.