Ana sayfa Dizi Haberleri Serkan Çayoğlu iki dizisiyle hayranlarını yine mest edecek!

Serkan Çayoğlu iki dizisiyle hayranlarını yine mest edecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Serkan Çayoğlu, uzun yıllardır dizi setlerinde yeteneklerini sergileyen bir isim… Özge Gürel ile aşkıyla da magazin gündeminde sıklıkla yer alan oyuncu, birbiri ardına projelerde yer alarak kariyerinde yeni deneyimler yaşıyor…

Geçen sezon TRT1 ekranında yayınlanan Bir Zamanlar Kıbrıs isimli diziyle birlikte, bu anlamlı dönem dizisinin başrolünde yer alan Serkan Çayoğlu, hayranlarından çok olumlu dönüşler aldı. Sergilediği yüksek enerji ve karakteri de içselleştirmesi ile övgüler alan oyuncu, yeni sezonda dizideki rolüne devam edecek.

Serkan Çayoğlu iki dizisiyle hayranlarını yine mest edecek! 22

TRT1’in Kıbrıs Zafere Doğru ismiyle ikinci sezonunu yayınlayacağı dizi için çekimler devam ediyor. Geçtiğimiz gün Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde çekimlerin başladığı paylaşılan fotoğraflar ile duyurulmuştu. Serkan Çayoğlu hayranları da ünlü oyuncunun imajını çok hoş bulmuştu.

Serkan Çayoğlu’nun daha önce yer aldığı Börü dizisinin yeni bir versiyonu da çekilmeye başlandı. Oyuncu, Börü 2039 isimli dizinin de başrolünde yer alıyor.

Serkan Çayoğlu, iki dizinin seti arasında bir süre yoğun mesai harcamak durumunda kalacak. Hayranlar ise hem TRT1’deki tarihi projeyi hem de ilk dönem çok beğenilen Börü’nün yeni sezonunu heyecanla bekliyor.

Serkan Çayoğlu iki dizisiyle hayranlarını yine mest edecek! 23

2021 yılının Aralık ayında BluTV’de yayınlanacak olan Börü 2039 dizisinde Serkan Çayoğlu’nun yanı sıra şu isimler bulunuyor: “Murat Arkın, Emir Benderlioğlu, Ahmet Pınar, Ozan Ağaç, Merih Öztürk , Cenay Türksever ve Tuğçe Açıkgöz.”