Ana sayfa Güncel Haberler Müge Boz’un sevimli kızı, sanki kendisinin minyatürü gibi!

Müge Boz’un sevimli kızı, sanki kendisinin minyatürü gibi!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü Oyuncu Müge Boz, Basketbolcu Caner Erdeniz ile 2019 yılının Haziran ayında sürpriz nikahla evlenmişti. Barcelona’da evlenen ikilinin düğün fotoğrafları da medyada büyük ilgi görmüştü. Müge Boz ve Caner Erdeniz, mutlu evliliklerini kızları Vina’nın doğumuyla taçlandırdı. 1 yaşına giren Müge Boz’un kızı, en sevimli halleriyle annesinin instagram sayfasında görenlere ‘Maşallah’ dedirtmekte.

Müge Boz ise bir süre ara verdiği setlere döndü. Oyuncu, şu sıralar atv’de yayınlanan Akıncı dizisiyle ekranlara geldi. Oyuncu, kızının doğumuyla birlikte projelerine ara vermişti. Kariyerine devam eden oyuncu, bu kez Akıncı’da Beste isimli bir gazeteciyi oynuyor.

Yaptığı bir paylaşımda “Yoğun bir tempomuz var, çünkü çok zor bir proje. Çok fazla aksiyon sahnesi var. Geceli, gündüzlü çalışıyoruz” ifadesini kullanan oyuncu, zaman zaman kızı Vina’yı da sete getiriyor.

Sevimliliği ile herkesi kendisine hayran bıraktıran Vina’nın annesine olan benzerliği ise çok şaşırtıyor! Gözleri, bakışı, dudakları, siması, Müge Boz’un adeta minyatürü gibi bir his yaşatıyor görenlere adeta!

Anne kızın fotoğrafını görenlerin pek çoğu, Vina’yı Müge Boz’a benzetiyor. Babasının da gözleri renkli olan Vina’nın ikisinden de bazı benzerlikler aldığı ama daha çok annesine benzediği de fotoğraflardan anlaşılıyor.

Bakalım siz de aynı fikirde misiniz? İşte Müge Boz’un paylaşımlarından kareler…

Müge Boz'un sevimli kızı, sanki kendisinin minyatürü gibi! 10

Müge Boz'un sevimli kızı, sanki kendisinin minyatürü gibi! 11

Müge Boz'un sevimli kızı, sanki kendisinin minyatürü gibi! 12

 

Müge Boz'un sevimli kızı, sanki kendisinin minyatürü gibi! 13