Ana sayfa Sosyal Medya Gel de Gülme! Ezgi Mola, büyük takıntısı Jason Statham İstanbul’a gelince mesajı yapıştırdı!

Gel de Gülme! Ezgi Mola, büyük takıntısı Jason Statham İstanbul’a gelince mesajı yapıştırdı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Şu sıralar TRT1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisiyle gündemde olan Ezgi Mola’nın sosyal medya hesabını takip edenler, onun Hollywood yılldızı Jason Statham’a olan hayranlığını çok iyi biliyor. Pek çok paylaşımına yorumlar yapan, Statham’a hayranlığını saklamayan ve kimi zaman esprili yorumlarıyla da gündeme gelen Ezgi Mola, ünlü aktörün Türkiye’ye üstelik de çok yakınına geldiğini duyunca attığı mesajla güldürdü!

Jason Statham’ın instagram hesabından yaptığı paylaşımlara yorumlar, övgü dolu sözler yazan Ezgi Mola, durumu tiye alıp kendi haliyle de dalgasını geçiyor. Mola, Statham’ın bir açılış için İstanbul’a gelmesi ile birlikte hayli heyecanlanmış anlaşılan!

Jason Statham, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, restore edilen tarihi Atlas 1948 Sinema Müzesi’nin açılışı için İstanbul’a gelmişti. Beyoğlu’nda bulunan mekanın açılışında  Statham’ın da orada olduğunu duyan Ezgi Mola, tam da o saatlerde Beyoğlu’nda Masumlar Apartmanı dizisinin çekimlerindeydi.

Gel de Gülme! Ezgi Mola, büyük takıntısı Jason Statham İstanbul'a gelince mesajı yapıştırdı! 8

Aralarında kısa bir mesafe olsa da Ezgi Mola, Statham’ı görememiş olmasının verdiği hüzünle aşağıdaki paylaşımı yaptı ve yine durumu tiye alarak takipçilerini güldürdü…

İşte Ezgi Mola’nın o paylaşımı…

Gel de Gülme! Ezgi Mola, büyük takıntısı Jason Statham İstanbul'a gelince mesajı yapıştırdı! 9